| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου γειά σας. Θέλω να ρωτήσω πως γίνεται σε μία έκθεση το κείμενο που υπάρχει στην Κεφαλίδα να επαναλαμβάνεται και στα επόμενα φύλλα της εκτύπωσης;;; Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε. Σας ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πως γίνεται να έχουν την ίδια ανάπτυξη οι στήλες στην έκθεση, γιατί σε κάποια στήλη υπάρχουν πολλά δεδομένα και γίνεται ανάπτυξη αυτής, με αποτέλεσμα να είναι μεγαλύτερη από τις άλλες και δεν είναι "όμορφο" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 23-02-12 στις 09:39. Αιτία: Συμπλήρωση θέματος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εκτύπωση κεφαλίδας δευτερεύουσας έκθεσης | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-04-15 11:47 |
| [ Εκθέσεις ] Επανάληψη κεφαλίδας εκθεσης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-03-15 08:03 |
| [ Φόρμες ] Απόκρυψη Φόρμας / Επανεμφάνιση | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-08-10 15:40 |
| [ Φόρμες ] Απόκρυψη επανεμφάνιση | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-05-10 20:37 |
| Εμφάνιση - επανεμφάνιση Subform | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-09 14:02 |
Η ώρα είναι 20:42.

Θεματικός Τρόπος