Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Συναρτήσεις ] Ενημέρωση combobox με [Forms]! που βρίσκεται σε υποφόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 23-02-12, 22:54
Όνομα: Μανώλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

σε ευχαριστώ πάρα πολύ τάσο,
Ντούλεψε, που έλεγε και ο γκέλερ ;-)

Με ξεκόλλησες, με βοήθησες πάρα πολύ χίλια ευχαριστώ

είχα την εντυπωση πως δοκίμαζα τον τρόπο που μου έδειξες, αλλα προφανώς μάλλον αντί για τελεία στο .form!, έβαζα θαυμαστικό !form!

Εννοείτε βέβαια πως ούτε καν μου πέρασε απο το μυαλο να το κάνω με Δόμηση εκφράσεων, έτσι είναι, όταν τρως κόλλημα, τρώς κόλλημα όχι αστεια χαχα

και πάλι χίλια ευχαριστώ, να σαι καλά

Υ.Γ. ναι Μανώλη με λένε, χμμμ και γω τώρα που το έριξα μια ματιά αυτο το manolo, λίγο "αμερικανιά" μου φάνηκε, θα το αλλάξω.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενεργοποίηση εντολής στην κυρίως φόρμα μετά απο ενημέρωση πεδίου σε υποφόρμα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 29-07-15 19:34
Enable / Disable εντολής που βρίσκεται σε υποφόρμα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 15-06-15 07:34
[VBA] Ενημέρωση Διαφορετικών Διαδοχικών Κελιών Με Ενα Combobox dream-garden Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 07-11-14 04:37
Ενημέρωση ComboBox μετά απο διπλό κλίκ γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-02-14 07:19
[VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-02-13 12:49

Η ώρα είναι 23:09.