| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία απορία μου να μην σας ζαλίζω πολύ πολύ . Έστω οτι έχω δύο πεδία. Το πρώτο sampcond (απο sample condition) παίρνει τιμές Ναι/Οχι. Το δεύτερο πεδίο είναι ενα απλό πεδίο κειμένου commsampcond (απο comments on sample condition). θέλω όταν το sampcond είναι Ναι το commsampcond να είναι απενεργοποιημένο και να ενεργοποιείται οταν θέτω το sampcond ως οχι. Και φιλικά Και Ευχαριστώ Ανθή |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Επιλογή απο Πίνακα | steliosF | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-05-15 11:57 |
| [ Ερωτήματα ] Επιλογή εμφάνισης τμήματος πεδίου | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-13 12:17 |
| [Μορφοποίηση] Λίστες με επιλογή | starcctv | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-03-13 00:19 |
| Πρόβλημα με επιλογή ναι/όχι | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-02-12 21:30 |
| [ Φόρμες ] Επιλογή αναφοράς ανάλογα τιμής πεδίου | serviceman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 23-05-10 00:07 |
Η ώρα είναι 14:21.

. Έστω οτι έχω δύο πεδία. Το πρώτο sampcond (απο sample condition) παίρνει τιμές Ναι/Οχι. Το δεύτερο πεδίο είναι ενα απλό πεδίο κειμένου commsampcond (απο comments on sample condition). θέλω όταν το sampcond είναι Ναι το commsampcond να είναι απενεργοποιημένο και να ενεργοποιείται οταν θέτω το sampcond ως οχι. 
Θεματικός Τρόπος