![]() |
1 Συνημμένο(α) Παράθεση:
Ανεβάζω τη φόρμα σου με κάποιες διορθώσεις. Νομίζω οτι δεν θα σου κάνει πρόβλημα. Φιλικά Νάσος |
Καλησπέρα Ανθή Η ιδέα του Γιώργου διορθωμένη Private Sub frastatus_Click() Me.commsampcond.Enabled = Me.frastatus Me.Form.Refresh End Sub |
1 Συνημμένο(α) Ανθή, Καλησπέρα Ο κώδικας που πρότεινα βασίζονταν σε τιμές 1 και 2 στο πλαίσιο επιλογών. Επειδή όμως οι τιμές είναι -1 και 0 λογικό είναι να μη λειτουργεί. Πέρα από τη λύση που έδωσε ο Νάσος, η ΒΔ που επισυνάπτω, περιέχει: 1. Τη φόρμα «tblsampledetails» στην οποία το ζητούμενο υλοποιείται με κώδικα. 2. Τη φόρμα «tblsampledetails2» στην οποία το ζητούμενο υλοποιείται με μορφοποίηση υπό συνθήκη. Η λύση αυτή είναι η πιο απλή. Πιστεύω ότι κάποια από τις 3 προτάσεις θα σε καλύπτει. Φιλικά/Γιώργος |
Καλημέρα σε όλους! Όλα δουλεύουν και με καλύπτουν και σας ευχαριστώ όλους πολύ για τη βοήθεια σας!!!! (Να σας πώ όμως και ένα μυστικό:secret:. Με χαροποίησε ιδιαίτερα που δεν μου κάνατε παρατηρήσεις για την δομή η την ονοματολογία της βάσης μου οπότε ως φύση αισιόδοξος άνθρωπος θα πιστέψω οτι κάτι έκανα σωστά.) Και πάλι ευχαριστώ :laughbounce:!!!! φιλικά Ανθή |
| Η ώρα είναι 23:25. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.