| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούργιος χρήστης του φόρουμ και παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Έχω δημιουργήσει ένα αρχείο στην Access και σε κάποια φόρμα, θέλω να τοποθετήσω μια σταθερή εικόνα, πάνω στην οποία όμως, για κάθε εγγραφή, θέλω να σημειώνω κάποια σημάδια, που να σώζονται στη βάση δεδομένων και να μπορούν να ανακληθούν κάθε φορά που ανοίγω την συγκεκριμένη φόρμα και για την συγκεκριμένη επαφή. Έχω εισάγει ένα πεδίο στον πίνακα της βάσης δεδομένων, ως OLE αντικείμενο. Στη σχεδίαση της φόρμας, προσπαθώντας να εισάγω το στοιχείο ελέγχου ActiveX "Microsoft Inkpicture control" εμφανίζεται πράγματι ένα πλαίσιο σε άσπρο μη διαφανές φόντο, όπου στην προβολή φόρμας, μπορώ πράγματι να "σχεδιάσω". Όμως, δεν μπορώ να το συνδέσω με το συγκεκριμένο πεδίο, ώστε να αποθηκεύονται το dots που τοποθετώ και επιπλέον δεν είναι διαφανές για να το τοποθετήσω πάνω από την εικόνα μου και να φαίνεται ως προσθήκη. Πατώντας από τις ιδιότητες σε προβολή σχεδίασης, στην καρτέλα 'Άλλα' στο πεδίο "προσαρμοσμένο" μου βγαίνει μήνυμα "ίσως δεν έχει γίνει καταχώρηση του διακομιστή OLE" και μου προτείνει να τον εγκαταστήσω ξανά. Μήπως κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει; Θα ήμουν ευγνώμων. Αργύρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Κείμενο συμβουλής στοιχείου ελέγχου (Control Tip Text) | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-09-15 08:09 |
| Unbound με Control Source = Switch.. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 21-09-14 06:01 |
| [ Φόρμες ] ενεργοποιηση ή μη control ανάλογα με τις τιμές άλλου | ras64 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-02-14 00:26 |
| DSOframer Control | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 27-01-10 09:57 |
Η ώρα είναι 05:49.

Θεματικός Τρόπος