| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε ολους και παλι χρειαζομαι την βοηθεια σας και ειδικοτερα απο τον Κον Φιλοξενιδη επειδη γνωριζει καλα το αντικειμενο μια και προσφατα απαντησε στον Κο Βασιλουδη Λοιπον Βλεποντας την ερωτηση που εκανε ο Κος βασιλουδης περι ασφαλιας της βασης προσπαθησα να εφαμοσω οτι αυτος εκανε σε μια δικη μου βαση Μελετησα λεπτομεως οτι ειχε κανει αλλα οταν πηγα να τα εφαρμοσω και στη δικη μου βαση καπου τα εμπλεξα και δεν μπορω να βγαλω ακρη σας ανεβαζω λοιπον την βαση μηπως μπορεση καποιος να μου πη που κανω λαθος στον κωδικα και μου βγαζει μηνυμα run time error 2501 Ο κωδικος εινα admin και pass 1953 Θελω οταν μετα τον χρηστη και το pass οταν ανοιγη το κουμπι ΟΚ πατωντας το να ανοιγη η φορμα Copyright Ευχαριστω για τον χρονο σας Χρηστος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| login users σε νεα βαση δεσομενων | sfedona85 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 06-05-18 23:09 |
| Admin Login Form | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-12-15 11:08 |
| [ Φόρμες ] Login σε φορμα | konskeme | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-13 21:22 |
| Φόρμα Login στην Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 19:39 |
| Aπενεργοποίηση μενού πριν το Login | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-11 07:53 |
Η ώρα είναι 10:42.

Θεματικός Τρόπος