Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην Ομάδα και χρόνια πολλά Το πρόβλημα που έχω είναι σε φόρμα «τύπου πίνακα». Έχω 3 πεδία το α το β και το γ, το γ πεδίο είναι αριθμητικό και έχει θετικά και αρνητικά νούμερα. Θέλω αν το πεδίο γ είναι αρνητικό τότε να αλλάζει χρώμα η γραμμή στην φόρμα. ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη και χρόνια πολλά, Επίλεξε όλα τα πεδία που σε ενδιαφέρουν. Κατόπιν πήγαινε στο μενού Μορφή>Μορφοποίηση υπό όρους... Στο διάλογο που θα εμφανιστεί επίλεξε από το Dropdown την επιλογή "Η έκφραση είναι" και στο πεδίο δεξιά γράψε τον τύπο: [πεδίο γ]<0 . Εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις την μορφοποίηση που θες.
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| |||
| |||
![]()
ok Ευχαριστώ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-07-15 22:41 |
Αλλαγή τύπου πεδίου σε συνδεδεμένο πίνακα. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-09-13 11:30 |
Φόρμα Ενημέρωσης Πίνακα | pt33 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 20-08-11 14:54 |
Φόρμα ημερολογίου (τύπου Outlook - scheduler) | schizo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-06-10 19:03 |
Πεδία από πίνακα σε φόρμα | Diakor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 13-06-10 14:22 |
Η ώρα είναι 12:26.