| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα και καλές εορτές σε ολα τα μέλη του φόρουμ. Εχω ενα προβλημα στην εφαρμογη που δουλευω στο μαγαζι μου και θα παρακαλουσα για την βοηθεια σας. Μερικες φορες κλεινουμε κατα λαθος το φορολογικο προγραμα και εκδιδουμε παραστατικα χωρις συμβολοσειρα και (το προστιμο της εφοριας ειναι αρκετα καλο !!!!) Το προβλημα θα λυνονταν κατα την γνωμη μου εαν μπορουσα να ελενξω πριν εκτυπωθει ενα παραστατικο εαν το προγραμα της φορολογικης μηχανης ειναι ανοικτο (δεν ξερω πως να το κανω ομως) η εαν υπαρχει αλλος τροπος. Ευχαριστω. Δημος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία έκθεσης εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 12-11-14 07:02 |
| [Συναρτήσεις] Σύνταξη εβδομαδιαίου Πρόγραμματος Οδηγών | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-13 18:41 |
| Access Σύνταξη Εβδομαδιαίου Προγράμματος | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-12-13 18:29 |
| [Γενικά] Δημιουργία προγράμματος | panos24 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 11-07-12 16:14 |
| Εντολή εκτέλεσης προγράμματος | stratos75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-05-12 10:00 |
Η ώρα είναι 12:44.

Θεματικός Τρόπος