Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, έψαξα αρκετά και δεν βρήκα το ίδιο θέμα. Αν κάποιος το έχει δει ας μου στείλει σύνδεση να βρω απαντήσεις. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Θέλω στη βάση μου να εμφανίζεται μια οθόνη καλωσορίσματος, η οποία να περιέχει ένα πλαίσιο επιλογής (ναι/οχι) για αποδοχή των όρων. Από τη στιγμή που θα επιλεγεί το "ναι" να μην ρωτάει την επόμενη φορά που θα ανοίξει η εφαρμογή. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στα έτοιμα προγράμματα που ανοίγουμε για πρώτη φορά. Ευχαριστώ, Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη Κυριακή μετά από δοθείσα ημερομηνία. | Spirosgr | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 11-01-15 02:46 |
[ Φόρμες ] Οθόνη αφής - πληκτρολόγιο !!! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-04-13 21:16 |
Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-01-13 22:05 |
[Γενικά] Βελτιστοποίηση εφαρμογής. | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 07-09-11 18:44 |
[ Φόρμες ] Αόρατο κουμπί μετά την πρώτη εκτέλεση εφαρμογής | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-07-11 14:17 |
Η ώρα είναι 08:59.