| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω μια βάση στην οποία καταχωρώ το πετρέλαιο της δεξαμενής και πως αυτό μοιράζεται. Θα ήθελα να φτιάξω ένα ερώτημα στο οποίο να δηλώνω την ημερομηνία και να μου δίνει το υπόλοιπο της δεξαμενής εκείνη την ημέρα. Δηλαδή να παίρνει όλα τα γεμίσματα της δεξαμενής που έχουν γίνει πριν την δεδομένη ημερομηνία και να αφαιρεί τις καταναλώσεις. Τελικά δεν είμαι σε καθόλου καλή φόρμα. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Φιλικά, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα επιλογής απο σύνθετο πλαίσιο | andreasp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-05-15 12:11 |
| [ Ερωτήματα ] Σύνθετο ερώτημα | spgian | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-04-13 17:40 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο Πλαίσιο | nodirem | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-12 09:33 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο που βασίζεται σε παραμετρικό ερώτημα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-02-12 17:58 |
Η ώρα είναι 08:16.

Θεματικός Τρόπος