| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους και καλή εβδομάδα Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με κουμπιά επιλογής μιας ομάδας επιλογών θα ήθελα την εξής βοήθεια στη φόρμα moria_ aei του αρχείου που επισυνάπτω. 1.Αν μπορούμε στο πλαίσιο λίστας να αλλάζοuμε την σειρά ταξινόμησης χρησιμοποιώντας την ομάδα επιλογής «ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ». Δηλαδή όταν επιλέγουμε ένα κουμπί από την ομάδα επιλογής να πραγματοποιείται αλφαβητική ή φθίνουσα ταξινόμηση βάσει μορίων. 2.Αν μπορούμε επιλέγοντας από την ομάδα επιλογής «ΠΕΔΙΑ» και ταυτόχρονα από την ομάδα επιλογής «ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ» , το πλαίσιο λίστας να μου επιστρέφει τις ανάλογες εγγραφές, με την αντίστοιχη ταξινόμηση. 3.Με βάση το προηγούμενο (2) να μου επιστρέφει και τις ανάλογες εγγραφές στην έκθεση moria_ aei Με εκτίμηση Τζίμης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία λίστας επιλογής | ΧρύσαΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 13:57 |
| Αντιστοίχιση επιλογης συνθ. πλαισιου με κειμενο αλλου πινακα | iliast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 13-02-16 18:25 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη Συμπλήρωση Πλαισίου Λίστας | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 09-02-12 22:12 |
| Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | area51 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-07-10 13:37 |
| Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 08-03-10 10:52 |
Η ώρα είναι 20:06.

Θεματικός Τρόπος