Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Υπολογισμός Ημερών πλήν Σ/Κ

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-10-09, 20:13
Ghost_carp
Guest

Προεπιλογή Υπολογισμός Ημερών πλήν Σ/Κ

Είμαι καινούργιος στην Access μόνο μια δύο απλές βάσεις έχω κάνει, και τώρα στην τρίτη έχω σκοντάψει σε κάτι που σε εσάς μπορεί να φανεί αστείο...

Θέλω να βάζω δύο ημερομηνίες Α και Β και να μου υπολογίζει της ημέρες ανάμεσα τους αφαιρώντας τα Σαββατοκύριακα και της Αργίες...
Για τις Αργίες σκέφτομαι να τις εισάγω κάθε αρχή της χρονιάς σε ένα πεδίο και κατόπιν να λέω στον υπολογισμό να μην της υπολογίζει, αλλά τα Σαββατοκύριακα πώς να τα κάνω..

Δεν νομίζω πώς είναι λογικό να τα περνάω κάθε χρόνο μέσα σε ένα πεδίο...
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών Σπύρος -psp Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 16-04-16 19:12
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερομηνίας μετά από ορισμένο αριθμό ημερών costas5 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 20-03-16 19:18
[ Συναρτήσεις ] Υπολογισμός ημερών μιας περιόδου ανά μήνα jim67 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 04-08-13 15:43
Υπολογισμός ημερών άδειας xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-01-12 18:14
[Συναρτήσεις] υπολογισμός μεταξύ 2 ημερομηνιών "Φεβρουάριος 30 ημερών" PanosPan Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 22-02-10 19:00

Η ώρα είναι 20:27.