Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας (κωδικοί) σε access

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 12-10-11, 07:58
Όνομα: Στράτος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας (κωδικοί) σε access

Πρόκειται για μία βάση δεδομένων με στοιχεία περιθαλπομένων μιας μονάδας κοινωνικής φροντίδας.
Η δομή της είναι μία κεντρική φόρμα με τα βασικά στοιχεία του κάθε περιθαλπομένου και καρτέλες με πληροφορίες ανάλογα με την ειδικότητα (ιατρική υπηρεσία, κοινωνική υπηρεσία, φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχολόγοι).
Το ζητούμενο είναι η δημιουργία διαφορετικών κωδικών πρόσβασης και επιπέδου ασφαλείας. Όλοι θα μπορούν να βλέπουν τις πληροφορίες όλων των ειδικοτήτων, αλλά η κάθε ειδικότητα να μπορεί να προστέθει στοιχεία για τους περιθαλπόμενους μόνο στη δικιά της καρτέλα και να μην μπορεί να παρέμβει στις καρτέλες των άλλων ειδικοτήτων.
Εγώ ως δημιουργός θέλω να έχω πλήρη πρόσβαση/παρέμβαση σε όλη τη βάση δεδομένων, σε όλες τις καρτέλες όλων των ειδικοτήτων.
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 Ms-Office-Development Team Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 28-11-09 17:16
Μηνυματα Ασφαλειας στην Access 2007 Deminio Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 01-10-09 13:13

Η ώρα είναι 14:15.