| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα που κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να απασχολεί αρκετούς φίλους. Πως μπορούμε κατά την εκτύπωση ή την προεπισκόπηση εκτύπωσης μιας έκθεσης να μπορούμε να επιλέγουμε ποια πεδία θα εκτυπώνονται. Πιο συγκεκριμένα: Στο πρδ που επισυνάπτω η έκθεση (data) μου εμφανίζει κάποια πεδία βασισμένα στο ερώτημα epilogi ή από την φόρμα data. Όταν θέλουμε να μας εκτυπώσει η έκθεση ορισμένα πεδία και όχι όλα τα πεδία αναγκαστικά πηγαίνουμε σε προβολή σχεδίασης στο ερώτημα και ανάλογα με τη θέλουμε να εκτυπώσουμε επιλέγουμε ή αποεπιλέγουμε τα πεδία, δηλαδή μεταβάλλουμε το ερώτημα. Πως λοιπόν μπορούμε να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία ώστε κατά την προεπισκόπηση της έκθεσης να μπορούμε να «μπαίνουμε» σε μια άλλη φόρμα να υποθέσω, ώστε να επιλέγουμε ή να αποεπιλέγουμε τα πεδία με χρήσης ενός πλαισίου ελέγχου. Πιστεύω να έγινα κατανοητός και όχι το αντίθετο με το μακροσκελή ερώτημά μου. Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλη την κοινότητα Τζίμης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Επιλογή αντιγραφής πεδίων | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-04-14 18:29 |
| [ Ερωτήματα ] Εύρεση πεδίων απο δύο πίνακες για δημιουργία έκθεσης | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-12 19:49 |
| επιλογή πεδίων ερωτήματος | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-11-11 15:27 |
| [ Εκθέσεις ] Εισαγωγή ημερομηνίας από έως κατά την εκτελεσμένη της έκθεσης | george74 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-11 08:39 |
Η ώρα είναι 10:02.

Θεματικός Τρόπος