![]() |
Εισαγωγή περιεχομένου αρχείου txt Καλημέρα σε όλους Προσπαθώ να εισάγω το περιεχόμενο από αρχεία txt χρησιμοποιώντας Dim keimeno as String Dim sFileText As String Dim iFileNo As Integer iFileNo = FreeFile Open "c:\test.txt" For Input As #iFileNo keimeno = "" Do While Not EOF(iFileNo) Input #iFileNo, sFileText keimeno = keimeno & " " & sFileText Loop Debug.Print sFileText Close #iFileNo Δουλεύει και με πολλές γραμμές αλλά έχω πρόβλημα με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων. Τα αρχεία είναι αποθηκευμένα σε μορφή "unicode big endian" και όπου υπάρχουν ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται ιερογλυφικά. Παρόλο που έψαξα για αρκετές ώρες δεν κατάφερα να βρώ κάτι. Ελπίζω πως κάποιος θα είναι σε θέση να βοηθήσει. |
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Στέλιο, δοκίμασε: Κώδικας: Option ExplicitΦιλικά Τάσος |
Τάσο δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω Δουλεύει άψογα. Για μια ακόμη φορά με έσωσες. Δραττόμενος της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους συμμετέχοντες στο Forum καθώς από τις απαντήσεις τους σε διάφορα προβλήματα έχουν έμεσα δώσει λύσεις και σε δικές μου απορίες. |
Νάσαι καλά φίλε μου! Σ ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου και φυσικά για το ήθος σου. Καλό απόγευμα! Τάσος |
| Η ώρα είναι 13:07. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.