| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Με αφορμή τον έλεγχο εγκυρότητας ΑΜΚΑ που τέθηκε στο forum, μηπώς γνωρίζει κάποιος φίλος σε περιβάλλον access πως μπορούμε να κάνουμε έλεγχο εγκυρότητας του ΙΒΑΝ, δοθέντος ότι ο αλγόριθμος για την δημιουργία και έλεγχο του ΙΒΑΝ είναι γνωστός. Φιλικά Τζίμης. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Τζίμη, ανέβασέ μας τον αλγόριθμο για να γράψουμε στη συνέχεια τον κώδικα σε Access_VBA Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Επισυνάπτω τον αλγόριθμο ελέγχου.
|
|
| ||||
| ||||
|
Τζίμη, Σε ευχαριστώ για την ανάρτηση του εγγράφου. Το κείμενο που επισυνάπτεις, αναφέρει κάποιο πίνακα ( Νο1 ), που βοηθά στην μετατροπή των γραμμάτων GR σε αριθμούς. Στον πίνακα αυτό, τα γράμματα GR αντικαθίσταται με 1627 σε κάθε περίπτωση ; Με εκτίμηση Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 02-10-11 στις 18:56. |
|
| |||
| |||
|
Νίκο έχεις δίκιο σου επισυνάπτω τον πίνακα 1
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Για τον έλεγχο εγκυρότητας ενός ΙΒΑΝ, δείτε εδώ μια συνάρτηση VBA: http://www.ms-office.gr/forum/access....html#post8229 Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Φίλοι μου δείτε καί μια άλλη προσέγγιση στο θέμα μας, που θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Μη κάνετε το λάθος και την συγκρίνεται με αυτή του φίλου μας του Τάσου. Το πλεονέκτημα της εφαρμογής μου είναι ότι θα σας δώσει την ευκαιρία να την ...βελτιώσεται, ενώ αυτή η δυνατότητα ΔΕΝ υπάρχει στην προσφορά του Τάσου. Κρητικέ νάσαι καλά. Έχεις την αγάπη μου... Με εκτίμηση σε όλους τους φίλους του Forum Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Νίκο πολλά συγχαρητήρια γιο τον κώδικα που ετοίμασες και μάλιστα σε λίγο χρόνο.Όσο για τον Taso κάθε σχόλιο είναι περιττό. Με εκτίμηση Τζίμης. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ορθότητα λογαριασμού ΔΕΗ | chrisofos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-12 19:05 |
| [Γενικά] Έλεγχος Εγκυρότητας ΑΜΚΑ | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 05-10-11 18:00 |
| Έλεγχος εγκυρότητας ΑΦΜ με συνάρτηση Excel. | Tasos | Χρηματοοικονομικές | 0 | 30-09-11 09:06 |
Η ώρα είναι 15:50.

Υβριδικός τρόπος