| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδια γεια σας, Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω oracle 9.2 εγκατεστημενη στο pc μου και θελω να τη συνδεσω με την access 2007 και συγκεκριμενα με τη northwind. Αυτο το θελω γιατι θελω μεσω sql worksheet να κανω πειραματα-εξασκηση. Μηπως γνωριζετε πως μπορω να τα συνδεσω? Μου ζηταει για να συνδεθω username, Password, host name, Service. Aπ οτι καταλαβαινω θα πρεπει να πειραξω και τα tns names στην oracle. Αν μπορει καποιος να μου πει τα βηματα που χρειαζετε να κανω για να μπορεσω να συνδεσω την sql worksheet με την northwind.accdb. Σας ευχαριστω πολυ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Northwind 2007 | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-17 16:53 |
| [ Πίνακες ] Σύνδεση με odbc σε βάση oracle | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-15 12:42 |
| Σύνδεση Access με Outlook | athina_er | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-04-13 11:15 |
| Σύνδεση Access με Ιστοσελίδα | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-04-11 11:34 |
| Σύνδεση Access με Outlook | ileon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-08-10 12:32 |
Η ώρα είναι 10:53.

Θεματικός Τρόπος