| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Γιώργο μου Καλημέρα Έχω την υποψία οτι με δύο πίνακες ο νεοφερμένος στο Forum φίλος μας θα βρει λύση! Αλλά οι νέοι σε ηλικία είναι ανυπόμονοι ... και βλέπουν τα πράγματα μόνο από τη σκοπιά τους. Πρόθεσή μου ήταν να βοηθήσω. Αλλά βλέποντας άδειους πίνακες που διαφέρουν μόνο στο όνομα, σύνδεση πινάκων με σχέση ενα προς ένα, κεντρικό πίνακα με στοιχεία που δεν είναι -μάλλον- χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κάθε μηχανής και με απαντήσεις "Εγώ καλά στα λέω!", τότε πας ...στην άκρη. Ας είμαστε καλά... Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 21:43 |
| Πρόβλημα με βάση δεδομένων | labpanag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 23-03-15 22:46 |
| Βάση Access 2003 πλησιαζει τα 2Gb | pol2005gr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-12-13 15:12 |
| Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-06-12 12:56 |
| Πρόβλημα με βάση δεδομένων | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-02-12 17:03 |
Η ώρα είναι 17:02.

Θεματικός Τρόπος