| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδια καλημέρα και καλό χειμώνα σε όσους έχουν γυρίσει. Θα ήθελα λίγη βοήθεια.Φτιάχνω μια βάση απλή για καταγραφή ασθενών.Αυτό που θέλω είναι κάθε φορά που πιέζω το πλήκτρο εχιτ (χ)-κλείνει την βάση,(να γίνεται και απευθείας και αποθήκευση σε εξωτερικό δίσκο-usb-να με ρωτάει πού θα το αποθηκεύση και σαν όνομα να την βάζει την ημερομηνία της ημέρας).Δηλαδή με το πάτημα του να κλείνει την βάση και να με ρωτάει που θέλω να κάνω το backup. ενοείτε πως θα διατηρείτε και στον σκληρό δίσκο χωρίς όμως να αλάζει όνομα(αυτό γίνεται ούτως η άλλως. Παράκληση μην το σώσετε σε νεότερη μορφή από ότι είναι γιατι δεν θα μπορώ να το ανοίξει στην εργασία μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Backup | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-11-16 19:14 |
| backup βαση δεδομενον | grigoris1 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-02-16 23:28 |
| Backup βάσης | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-11-13 23:53 |
| ΑΥΤΟΜΑΤΟ BACKUP | leopet | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-12-10 19:27 |
| [ Φόρμες ] Backup | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-10 20:41 |
Η ώρα είναι 07:33.

Θεματικός Τρόπος