| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους Νίκο ευχαριστω και πάλι για την απάντηση. Αν όμως καταλαβα καλά αυτή αντλεί την πληροφορία απο το text box της παραπάνω φόρμας ενω εγω θέλω να δώ αν υπάρχει κάποιος τρόπος να την πάρω κατ' ευθείαν από την βάση για περιπτώσεις πχ που δεν υπάρχει αυτή η πληροφορια στην ήδη ανοιχτή φόρμα. Με το "εκπαιδευτικής φύσεως" εννοώ οτι είναι κάτι που θέλω να μάθω για μελλοντική χρήση χωρίς να πρόκειται να το χρησιμοποιήσω στη φόρμα που συζητάμε. Επίσης εξακολουθώ να ψάχνω κάποιο site ως reference για προγραμματισμό σε Access αν κάποιος έχει να προτεινει κάτι. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Περσέα! Ένας τρόπος είναι: DLookUp("[ΟΝΟΜΑΣΙΑ]";"[ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ]";"[ID_ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ]=123") όπου
Και τα τρία ορίσματα της συνάρτησης δέχονται μόνο κείμενο (γι αυτό το λόγο υπάρχουν τα εισαγωγικά) Σύμφωνα με τα παραπάνω θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις:
Θα σου πρότεινα να αρχίσεις την εκμάθηση προγραμματισμού στην Access με αυτό: Νέος στον προγραμματισμό της Access; Ξεκινήστε εδώ - Access - Office.com και στη συνέχεια αυτό: Welcome to the Access 2007 Developer Reference*[Access 2007 Developer Reference] Αν υπάρχει κάτι που δε σε καλύπτει από αυτές τις ιστοσελίδες απλά ρώτησε στο φόρουμ. Καλή συνέχεια λοιπόν! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 19-08-11 στις 16:07. |
|
| |||
| |||
|
Τάσο ευχαριστώ πολύ ακριβώς οτι έψαχνα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Δεδομένα πίνακα σε φόρμα | panths | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-08-16 09:42 |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-07-15 22:41 |
| [ Φόρμες ] Φόρμα τύπου πίνακα | Δημήτρης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-01-12 08:29 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 21:58 |
| Πεδία από πίνακα σε φόρμα | Diakor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 13-06-10 14:22 |
Η ώρα είναι 00:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο