| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, η ερώτηση μου: έχω έναν πίνακα και θέλω να τρέχω ένα απλό ερώτημα που θα μου επιστρέφει τις εγγραφές του πίνακα που έχουν ίδιες τιμές ταυτόχρονα σε τρία πεδία.Π.χ.: 1η:Άσπρο Κόκκινο Κίτρινο 2η:Μαύρο Ροζ Κίτρινο 3η:Πορτοκαλί Κόκκινο Μαύρο 4η:Άσπρο Κόκκινο Κίτρινο Να μου επιστρέφει την πρώτη εγγραφή ή την πρώτη και την τέταρτη, που είναι ίδιες. Προγραμματιστικά (με C) θα μπορούσα να το βγάλω αλλά με ένα απλό ερώτημα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δέσποινα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έλεγχος και αποτροπή διπλότυπης εγγραφής και εμφάνιση φόρμας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-15 15:02 |
| [ Φόρμες ] Έλεγχος πεδίου πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-14 18:30 |
| [ Πίνακες ] Ημερομηνία εισαγωγής εγγραφής σε πίνακα | κκκ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-13 16:44 |
| Έλεγχος μοναδικής εγγραφής σε δύο πεδία. | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-11-12 19:54 |
| Έλεγχος των πεδίων ενός πίνακα | stavros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-12-09 11:51 |
Η ώρα είναι 14:08.

Θεματικός Τρόπος