![]() |
Παράθεση:
Τη φόρμα Παροχές δεν την άγγιξα, μπορώ να τη διορθώσω όμως. Για στη φόρμα FrmFPAMaster θα το δω. Φιλικά Δημήτρης |
ρμοζεται Καλησπέρα Δημήτρη Η φόρμα παροχές ήθελε ενα διορθωμα το έκανα εγώ.Ηθελε στην προέλευση γραμμής να μπει Παροχές και το πληθος στηλών 1 και το ποσοστό. Να ρωτήσω εαν κάνω τους 2 πίνακες προσάρτησης σε φορμες τότε μπορώ να έχω φόρμες διόρθωσης ιστορικών. Να ρωτήσω ότι κάθε φορά που θα είμαι στη φορμα κινήσεις θα παταω όλα τα κουμπιά για να ενημερώνω.; Μήπως πρέπει να τα βάλω σε ένα κουμπί εκτύπωσης και να μπεί κώδικας απενεγοποίησης των μηνυμάτων ξέρεις για τα μηνύματα τύπου(Προκειται να γίνει διαγραφή κλπ) Αλλά αν θέλω να τα περάσω για ενημέρωση και να μην εκτυπώσω αλλά πάλι η καταμέτρηση θα γίνει. Γιαυτο οι πιο πολλοι χρησιμοποιούν τα χειρόγραφα γιατί απο το PC δεν γλυτώνουν. Κοιταξε λίγο και την αλλη φόρμα με το φπα τα τρίμηνα αν γίνεται η αν προσαρμόζεται.Πιθανόν στο SQL θέλει διόρθωση ο κώδικας γιατί είχα μια διαφορά μικρή με τα δικά σου. φιλικά/Αλεξ |
1 Συνημμένο(α) Kαλημέρα Δημήτρη Εχω κάνει κάποιες αλλαγές με την φόρμα FrmFPAMaster. Δηλαδή στον πίνακα Παροχές πρόσθεσα πεδίο ΦΠΑ και αντίστοιχα στην φόρμα αλλά στην φόρμα βγαίνουν τα ID. Δουλεύει τώρα η φόρμα FrmFPAMaster.Δεν ξέρω εαν αποδίδει το σωστό ΦΠΑ. Πιθανόν στο SQL (STRING) QryUnionSQLΦΠΑ θέλει κάποια διόρθωση στις εκφράσεις που αποδίδουν το φπαπαροχών και στην έκφραση που αποδίδει το φπαΔωματίων 1.[FPANum]*([ΤιμήΜονάδας]*ΠελάτεςΠαροχές.Ποσότητα)/(100+[FPANum])))AS SumΦΠΑ Αυτό των παροχών 2.Sum(Round(([ΠοσόΔιαμονής])*([FpaNum])/(100+[FpaNum]))) AS SumΦΠΑ Αυτο των Δωματίων. Εχω κάνει επίσης 1. το ερώτημα ΦΠΑ query 2.Φόρμα FPADATES 3.Την έκθεση ΦΠΑ report To μόνο που απομένει είναι να μπει φίλτρο με τα έτη στην FrmFPAMaster και να διορθωθούν οι εκφράσεις ώστε να δείχνει το σωστό ΦΠΑ. Επίσης έκανα και μερικά καλλοπιστικά σε κάποιες φόρμες που ήταν ημιτελης Φιλικά/Αλέξανδρος |
Δημήτρη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Θέλω να σε ενημέρωσω ότι το ερώτημα αντλεί στοιχεία για το ΦΠΑΠαροχών απο τον πίνακα Πελάτες Παροχές, ενώ το ΦΠΑΔωματίων απο τον πίνακα TblRoomsLet. ΠΡΟΣΟΧΗ ο πίνακας TblRoomsLet ενημερώνεται με το Ποσό διαμονής αφού κάνεις ταμείο βάζοντας στην φόρμα ΗμερΤαμείου την ημερομηνία και κάνοντας την εκτύπωση κάνει 3 δουλειές και ενημερώνει και εκτυπώνει και διαγράφει τις εγγραφές απο τον πίνακα πληρωμών. Φιλικά/Αλέξανδρος |
1 Συνημμένο(α) Δημήτρη Ρίξε μια ματιά Την διόρθωση την έκανα στο ερώτημα SQL, QryUnionSQLΦΠΑ και δουλεύει Οι εκφράσεις είναι; 1. [FPANum]*([ΤιμήΜονάδας]*ΠελάτεςΠαροχές.Ποσότητα)/(100+[FPANum]),2)) AS SumΦΠΑ 2. Sum(Round(([ΠοσόΔιαμονής])*[FpaNum]/(100+[FpaNum]),2)) AS SumΦΠΑ Τωρα μένει τα έτη αλλά δεν ξέρω καλά από SQL Πρέπει να βάλω ΥearTxt πεδίο ΄και πίνακα ΤblYears.Σίγουρα και ένα πλαίσιο στην φόρμα με λίστα τιμών.(ετη) Tι λές να θέλει πώς να το κάνω Σε κούρασα και σένα. Φιλικά/Αλέξανδρος |
1 Συνημμένο(α) Αλέξανδρε Καλησπέρα Φυσικά μπορείς να έχεις φόρμες διόρθωσης ιστορικών. Όποτε θέλεις τα δύο με όλους αρκούν μια φορά τη μέρα πριν κλείσεις Μπορεί να γίνει και με το κλεισιμο της φόρμας αυτόματα Δες τα ερωτήματα για ΦΠΑ Για ημερομηνία στο ΦΠΑ Δωματίων παίρνω EndDate Δες και την έκθεση RptFPA Τα έκανα στα γρήγορα δουλεψέτα με φόρμες Τα τρίμηνα βγαίνουν απο τις ημερομηνίες δεν χρειάζεται ο πίνακας. Με το κλείσιμο της φόρμας ΚινήσειςΠελάτη εκτελούνται τα ερωτήματα προσάρτησης Σβήσε τα δεδομένα απο τους πίνακες ιστορικά και κάνε τεστ Φιλικά Δημήτρης ΥΓ. Αυριο φεύγω διακοπές |
Δημήτρη καλησπέρα Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω .Τα είδα εν ολίγης θα καθήσω να τα μελετήσω και να καλλοπισω την βάση στην τελική μορφή.Να περάσω και τον κώδικα DoCmd Set Warning False για να μην δείχνει τα μηνύματα στην αποθήκευση στα δεδομένα στους πίνακες.Θα τα κοιτάξω με λεπτομέρεια.Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω.Για μένα είναι διπλό το όφελος και για την βοήθεια αλλά μου έδωσες και τα φώτα να βελτιωθώ και να μάθω κάτι περισσότερο, Σου εύχομαι καλά να περάσεις. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| Η ώρα είναι 20:52. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.