| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα φίλοι μου, προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό με οποιοδήποτε τρόπο να δώσω κριτήρια σε ένα ερώτημα μέσα από μία φόρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ερώτημα δουλεύει αλλά επειδή την βάση την δουλεύουν πολλοί χρήστες μέσα στο δίκτυο είναι κλειδωμένη ACCDE , και δεν θέλω να ανοίγουν το ερώτημα και να εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες αυτού. Από το πεδίο του ερωτήματος «ΜΕΙΩΣΗ ΑΔΕΙΩΝ» δουλεύουν διάφορα άλλα ερωτήματα και εκθέσεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill72 : 26-10-12 στις 12:44. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Αγαπητέ μας Βασίλη, ο πίνακας και η φόρμα σου είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους, οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης του πίνακα. Το ερώτημα μπορεί να πάρει τιμή από πεδίο, combobox μιας φόρμας, ... αλλά δεν νομίζω οτι μπορεί μια ετικέτα να αποτελέσει παράμετρο ερωτήματος. Στη βιβλιοθήκη μου έχω κάτι που πιστεύω αποτελεί λύση στο ζήτημά σου... Επισυνάπτω λοιπόν την πρότασή μου η οποία λέει πώς μπορείς να περάσεις την τιμή που επιλέγεις από σύνθετο πλαίσιο, ως παράμετρο σε ερώτημα και φυσικά να ενεργοποιήσεις το ερώτημα! Αν πάλι δεν μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές, είναι βέβαιο οτι θα υπάρξει πρόσθετη βοήθεια από τους φίλους του Forum αρκεί με τα γραφόμενά σου να περιγράψεις με σαφήνεια τι θες. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ την παρέα Βασίλη, τα κριτήρια σου είναι κάπως περίεργα. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για κάθε ετικέτα τρία πλαίσια κειμένου «Από», «Μέχρι» «Μείωση». Τέλος πάντων. Στη βάση δεδομένων που επισυνάπτω προσπάθησα να υλοποιήσω το ζητούμενο. Συγκεκριμένα στο ερώτημα πρόσθεσα βοηθητικά πεδία που παίρνουν τιμές από τις ετικέτες της φόρμας και άλλαξα και τον τύπο υπολογισμού της μείωσης των αδειών. Καλό βράδυ Φιλικά/Γιώργος ΥΓ Φίλε Νίκο χάθηκες. Ελπίζω να είσαι σε διακοπές. |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την βοήθεια και τον χρόνο σας,μάλλον έχετε δίκιο ίσως χρειάζεται να ξανασχεδιάσω σωστά την βάση,πάντως η λύση του Γιώργου μάλλον θα με βοηθήσει.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Κριτήρια ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 23-10-16 10:45 |
| [ Συναρτήσεις ] Iff σύνταξη στα κριτήρια!! | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-10-15 12:28 |
| Κριτήρια σε ερώτημα. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-03-15 18:33 |
| [Συναρτήσεις] Πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-04-13 13:25 |
| Κριτήρια ερωτήματος . | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-11-11 13:24 |
Η ώρα είναι 19:13.

Υβριδικός τρόπος