| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα.Εχω μια φόρμα με πολλές σελίδες. Αυτό που θέλω είναι όταν επιλέγω στήν πρώτη σελίδα μια γραμμή και πηγαίνοντας στην τρίτη σελίδα να μου δείχνει τις εγγραφές μόνο που αντοιστιχουν στην πρωτη σελλίδα.(κάθε σελίδα προέρχεται απο διαφορετικό ερώτημα).Αυτο το έχω φτιάξει αλλά για να δω τα δεδομένα στην τριτη σελίδα πρέπει κάθε φορά που αλλάζω γραμμή στην πρώτη σελίδα και ξαναπηγαίνοντας στην τρίτη πρέπει να πιέζω F5 για να γίνει η ανανέωση των δεδομένων.Πως γίνεται να μην πιέζω f5 |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Δημήτρη! Δε θα χρειαζόσουν ανανέωση δεδομένων ή περισότερες σελίδες αν χρησιμοποιούσες μια κύρια φόρμα με περισότερες υποφόρμες Στο ερώτημα σου τώρα. Στο συμβάν "Με το τρέχον" 1) Μπορείς να έπιλέξεις [Διαδικασία συμβάντος] και να χρησιμοποιήσεις τον κώδικα VBA : Κώδικας: Private Sub Form_Current()
Me.Refresh
End Sub
Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο δεν δουλεύει αυτό που μου είπες (στην περίπτωση της μακροεντολής μου λέει πως η φόρμα δεν είναι ανοιχτή και διακόπτη την εκτέλεση,και στον κώδικα δεν κάνει τίποτα. Είναι φόρμα (αποκλειστικό παράθυρο διαλόγου)και μέσα σε αυτήν έχω βάλει καρτέλες. Ο λόγος που δεν το κάνω με υποφόρμες είναι γιατι θέλω να βλέπω τις εγγραφές και αν σε κάποια θέλω περαιτέρω έλεγχο μόνο τότε να πηγαίνω. Το έχω φτιάξει με διαφορετικές φόρμες αλλά θα ήθελα να είναι στην ίδια φόρμα και απλά να επιλεγω την ανάλογη καρτέλα. |
|
| ||||
| ||||
|
Δημήτρη, η μακροεντολή που σου πρότεινα αντικαθιστα το F5 με τη διαφορά ότι θα πρέπει να στοχεύσεις τη σωστή φόρμα. Ένα παράδειγμα θα βοηθούσε να κατανοήσουμε το ζητουμενο σου. Περιμένουμε νέα σου. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Μεταβίβαση τιμής πεδίου από φόρμα σε φόρμα | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-02-16 07:58 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 19:23 |
| Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
| Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
| Μεταφορά μεταβλητών από φόρμα σε φόρμα | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 11-03-10 11:42 |
Η ώρα είναι 02:11.

Υβριδικός τρόπος