| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ποιος ξέρει να μου πει τι φταίει και στις φόρμες που έχω εικόνες στο φόντο, τρεμοπαίζουν σε κάθε αλλαγή ??? Φιλικά, Μάρω |
|
| ||||
| ||||
|
Μάρω καλησπέρα Αν αφαιρέσεις τις εικόνες υπάρχει "τρέμουλο"; Μήπως σε αυτές τις φόρμες -συμπτωματικά - υπάρχουν πλαίσια λίστας που οι τιμές τους δεν είναι σε πίνακα; Όταν βλέπεις στον VBE την ροή των εντολών, μήπως η ροή δεν ταιριάζει μέ ότι έχεις σχεδιάσει; Συμπύκνωση και επιδιόρθωση έγιναν; Όταν ο δείκτης ποντικιού κινείται πάνω στην φόρμα, όλα είναι ήρεμα; Πάντως δεν είναι καλό το "τρέμουλο" και η δική μου εμπειρία λέει ότι υπάρχουν πολλές αιτίες! (Περιέγραψέ μου -λιτά - τον τρόπο που έφτιαξες το φόντο). Τα ξαναλέμε Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Νίκο γεια σου. Τα έχω κάνει όλα αυτά που είπες ήδη αλλά σήμερα το πρωί ανακάλυψα μάλλον τι φταίει. Το γεγονός ότι έχω σελίδες υπό τη μορφή καρτελών. Σου ανεβάζω ένα συνημμένο μήπως καταφέρεις κάτι. Την καλημέρα μου, Μάρω |
|
| ||||
| ||||
|
Μάρω Καλημέρα Το πρόβλημά σου είναι η κάρτα γραφικών... Σε προτείνω μια άλλη τοποθέτηση εικόνας στο φόντο της φόρμας, που παρουσιάζει σταθερότητα όταν περνάς από τη μια, στην άλλη εγγραφή. Νάσαι πάντα καλά και με διάθεση στα ύψη! Με εκτίμηση / Νίκος Δ. ΥΣτερολόγιο: Οι εικόνες μου είχαν μεγάλο όγκο και αυτός είναι ο λόγος που δεν ανεβάζω δείγμα εφαρμογής των όσων περιγράφω. |
|
| |||
| |||
|
Αναρωτιέμαι..... το χρησιμοποίησα και σε ανώτερους Η/Υ, του έβγαλα και την εικόνα αλλά πάλι μου τρεμοπαίζει. Σίγουρα έχει να κάνει με τους σελιδοδείκτες αλλά δεν το καταλαβαίνω. Λες να υπάρχει άλλος τρόπος, να έχω στην ίδια φόρμα άλλες σελίδες και εικόνες μαζί??? Με εκτίμηση, Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Ισως κάνει πολλά Requery και ενημερώσεις οπότε κάνει πολλές αλλαγές επανηλημένα από τον κώδικα και σταθεροποιείται μετα από λίγο το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα γιατί έβαζα Requery σχεδόν παντου αφου δεν τα ξέρω καλά και έκοψα τις εικόνες... Για κοίτα και αυτή την εκδοχή. Φιλικά Δημήτρης |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ Δημήτρη, είναι μια απλή φορμίτσα. ![]() ![]() ![]() Να ΄στε καλα Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Για δες Μάρω αυτό που ανεβάζω Τον φόντο τον έχω σε άλλη φόρμα και όχι στην ίδια που μεταπηδά από εγγραφή σε έγγραφη και κάνει refresh |
|
| |||
| |||
|
Νομίζω θα δουλέψει. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Θα σε ενημερώσω. Φιλικά, Μάρω |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εικόνα σε φόρμα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-15 17:21 |
| [Μορφοποίηση] Εικόνα ως φόντο | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-12-14 17:42 |
| Εικόνα σε κουμπί εντολής | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-11-13 17:05 |
| Εικόνα σε Combo Box? | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-11-13 22:18 |
Η ώρα είναι 20:25.

Υβριδικός τρόπος