Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα εχω ενα καταστημα υποδηματων στην πατρα και θελω να φτιαξω μια βαση δεδομενων που θα "παταω" τους κωδικουσ που θα μου φερνουν οι πελατες στο ταμειο... συν την ποσοτητα αν προκειτε για πανω απο ενα... ομος εχω ενα προβλημα... ορισμενοι πελατες... μετα απο λιγες μερες θελουν να κανουν αλλαγη οποτε το φερνουν πισω κ περνουν κατι αλλο 1 ή περισσοτερα.. τι πρεπει να κανω για να γινει αυτο? δηλ. αλλαξε τον ταδε κωδικο απο τοτε με αυτον ή αυτους! υποψιν τα πεδια του πινακα ειναι ημερομηνια κωδικος τεμαχια.. και... σε μια μερα μπορει να πατατιθουν πανω απο 1 φορα ενας ιδιος κωδικος... ευχαριστω! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Φίλε Βαγγέλη Με αυτές τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε και τα ελάχιστα στοιχεία που λες ότι αποθηκεύεις το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσες να κάνεις είναι με ημερομηνία επιστροφής να κάνεις 2 εγγραφές Μια αρνητική για την επιστροφή στον κωδικό που επιστρέφει και μια ή και περισσότερες θετικές στους κωδικούς που πέρνει Έτσι θα έχεις και σωστη αποθήκη ημερομηνιακά και διαχρονικά θα ξέρεις και τις επιστροφές |
| |||
| |||
![]()
Ok φίλε Δημήτρη... κάτι ψιλοκαταλαβα! λοιπόν... το προχωράω και οπού ειναι θα ξανά κανω ερώτησή! με" ξεσκόλισες" αρκετά!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 00:24.