| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλους ... Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ για την αναζήτηση επαφών να "ζητάω" αποτελέσματα από δύο αρχεία access ταυτόχρονα . Για να καταλάβετε θέλω από δύο αρχεία τα οποία έχουν διαφορετικά ανόματα αλλά δυστυχώς έχουν ακριβώς την ίδια VB (και στα δύο ο "κεντρικός" πίνακας λέγεται ¨επαφές") πλην όμως στο ένα πέρναγα μόνο Ελληνικά ονόματα , ενώ στο άλλο μόνο ξένα. Θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο , και αν ναι θα με βοηθούσε αν κάποιος μου έδειχνε το πώς.. Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους... |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Δημήτρη, μπορείς να συνδέσεις την βάση σου με όποιο πίνακα θες, σε όποια βάση και αν ανήκει. Βέβαια η σύνδεση ( Link ) απαιτεί ίδια ή νεώτερη έκδοση Access. (Καρτέλα 'εισαγωγή δεδομένων' ... Access ... ανοίγει παράθυρο σύνδεσης ... κλπ). Με τον τρόπο αυτό ο πίνακας της άλλης βάσης, είναι διαχειρίσιμος από την τρέχουσα βάση, σαν να ανήκει σε αυτή. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Βοήθεια για αναζήτηση σε Access | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 10-04-18 10:49 |
| [ Φόρμες ] Αναγραφή μέρους της τρέχουσας ημερομηνίας [Now()] και, ταυτόχρονα, μορφοποίηση | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-11-15 13:27 |
| Access με πολλούς χρήστες ταυτόχρονα και On-Line | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-15 09:04 |
| ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ access | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-04-14 08:12 |
| Αρχεία βοήθειας Ελληνικά για Access 2003 | kwstarikanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-09-10 21:28 |
Η ώρα είναι 08:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο