Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Λήψη εξωτερικών δεδομένων

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-05-11, 08:50
Xristos
Guest

Exclamation Λήψη εξωτερικών δεδομένων

Καλημέρα σας. Κυριακή σήμερα και εγώ το μυαλό μου στην access.
Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα.
Θέλω στην access να φτιάξω ένα πίνακα ο οποίος θα παίρνει εξωτερικά δεδομένα από excel, και επιλέγω την 3η περίπτωση (σύνδεση με το αρχείο προέλευσης δεδομένων μέσω της δημιουργίας ένος συνδεδεμένου πίνακα). Το πρόβλημά μου είναι ότι σε μια στήλη (που έχω πολλά ονόματα) η δημιουργία του πίνακα από την Access το βλέπει ως κείμενο (μέχρι 255 χαρακτήρες), αλλά εγώ λόγω του όγκου θέλω Υπόμνημα. Πάνω στις ιδιότητες και δεν με αφήνει να το διορθώσω. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό ή τι άλλο μου προτείνετε;;;. Σας ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. panda72 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-04-14 18:39
[Excel07] Εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων σε 2007 jockey17 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 01-04-14 20:37
[Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού Χρήστος 79 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 12-01-14 12:06
Εισαγωγή εξωτερικών στοιχείων σε access PanosPan Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 13-01-11 00:24
[Γενικά] Σύνδεση εξωτερικών δεδομένων misirlis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 03-11-10 17:30

Η ώρα είναι 22:01.