| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Έχω 2 φόρμες... 1.‘’φόρμα ανταλλακτικά’’ όπου εισάγω το ανταλλακτικό, τιμή μοναδ. κ.α Και 2.‘’φόρμα εργασίες’’ που μέσα από ένα σύνθετο πλαίσιο αναζητώ το ανταλλακτικό που θέλω. ως εδώ όλα είναι καλά. Το πρόβλημα τώρα... όταν κάνω εισαγωγή σε κάποιο καινούργιο ανταλλακτικό για να μου το εμφανίσει στο σύνθετο πλαίσιο της φόρμας ‘’εργασίες’’ πρέπει να κλείσω την βάση και να την ξανά ανοίξω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερώνεται το σύνθετο πλαίσιο χωρίς να κλείνω την βάση? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Active X Controls ] Σύνθετο Πλαίσιο | Αναστάσιος Αναγνωστάκης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-14 15:50 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο Πλαίσιο | nodirem | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-12 09:33 |
| Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 15:33 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο | Πέτρο | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-02-12 13:17 |
Η ώρα είναι 10:53.

Θεματικός Τρόπος