| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα! εχω την εξης απορια! οταν σε δυο συνδεδεμενους πινακες δημιουργεις καποια ερωτηματα για να σου εμφανιστουν καποια αποτελεσματα και σε ενα απο τους δυο πινακες διαγραψεις καποιες εγγραφες στα ερωτηματα να μην διαγραφονται αυτες οι εγγραφες,μπορει να γινει αυτο?
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Αγαπητέ Πάνο Το ερώτημα ΔΕΝ περιέχει δεδομένα! Είναι μια δομή που μπορεί να παρουσιάζει αποθηκευμένες σε πίνακες πληροφορίες είτε ώς έχουν είτε κατόπιν κάποιας επεξεργασίας που κάνει (υπολογιζόμενα πεδία...). Ουσιαστικά τα ερωτήματα είναι κώδικας VBA (3-4 γραμμές!). Έτσι, αν τα περιεχόμενα ενός πίνακα διαγραφούν, το ερώτημα θα συνεχίσει να υφίσταται και να αναμένει τα νέα δεδομένα για να τα διαχειριστεί. Αν λοιπόν, θέλεις να μη χαθούν οριστικά τα δεδομένα,πρέπει να τα μεταφέρεις σε κάποιο πίνακα. Ώστε: Μόνο οι πίνακες αποθηκεύουν δεδομένα. Όχι τα ερωτήματα, όχι οι ανφορές, όχι... Αυτά τα λίγα από μένα. Την σκυτάλη σε κάποιο άλλο μέλος... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Πως μπορεις να μεταφερεις δεδομενα απο τον ενα πινακα στον αλλον?
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Πάνο! Για να περάσεις τα δεδομένα του πίνακα "DataTable" στον πίνακα "OldDataTable" και κατόπιν να τα διαγράψεις από τον πρώτο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω: Κώδικας: Sub test()
With CurrentDb
.Execute "INSERT INTO OldDataTable SELECT DataTable.* FROM DataTable"
.Execute "DELETE DataTable.* FROM DataTable"
End With
End Sub
Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα Τασο! και σε ευχαριστω για την απαντηση! εγω δεν θελω να διαγραψω κανεναν πινακα απλως επειδη ειναι συνδεδεμενοι με την βαση δεδομενων της ιστοσελιδας μου , εγω καποια στιγμη αν διαγραψω καποια προιοντα απο την ιστοσελιδα που δεν συνεχιζουν πια,αυτοματος θα μου διαγραφουν και απο την access και οι πελατες που εχω καταχωριση και εχουν αγοραση τα προιοντα που εγω εχω διαγραψη απο την βαση της ιστοσελιδας πλεον δεν θα εμφανιζονται τα προιοντα που εχουν αγοραση και εχω καταχωριση στην access, ενω στην βαση της ιστοσελιδας αποθηκευονται! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και απο εμενα Νομιζω οτι ειναι λαθος να διαγραψεις προιοντα απο την βαση σου Το οτι δεν συνεχιζουν πια μπορεις με καποιο flag να τα κανεις να μην συμμετεχουν στην λιστα προιοντων πoυ ανεβαζεις στο Net. Εκτος και αν δεν θελεις να εχεις το ιστορικο. Επομενως τοτε διαγραφονται και ολες οι σχετικες εγγραφες. Το να διαγραφει ενα προιον και να μεινει η αγορα που εκανε καποιος πριν καποιο διαστημα δεν νομιζω να σε βοηθαει γιατι στον πινακα της αγορας θα εχεις το ID του προιοντος και οχι αλλα στοιχεια. Ελπιζω να βοηθησα Φιλικα Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris Ch : 05-04-11 στις 07:30. |
|
| |||
| |||
|
Nαι το ξερω οτι δεν ειναι καλο να διαγραφης προιοντα για λογους google,για αυτο και εχω φτιαξει watermark με την ενδειξει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ αλλα δεν θα επιβαρυνω τα βαση καποια στιγμη?
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Διαγραφή εγγραφών πίνακα υπό όρους | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-11-16 13:58 |
| Διαγραφή δεδομένων | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-12-15 20:43 |
| [VBA] Διαγραφή δεδομένων | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 10-05-14 20:06 |
| [VBA] διαγραφή δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-11-10 20:52 |
| Δημιουργία και Διαγραφή Πίνακα... | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 15-02-10 06:02 |
Η ώρα είναι 10:25.

Υβριδικός τρόπος