Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Γεια σας, Έχω φτιάξει μια βάση δεδομένων σε MS Access και θέλω να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις μέσα από αυτήν. Εκτός από τα βασικά στοιχεία name, surname .... έχω προσθέσει και ένα πεδίο tel. Θέλω να προσθέσω ένα κουμπί εντολής ώστε όταν το πατάω να κάνει κλήση στον αριθμό που έχει το πεδίο τηλ μέσω της θύρας του dial-up modem. Ανεβάζω και ένα δείγμα της βάσης. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Οι δύο απαραίτητες εντολές για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία κλήσης -μέσω Modem που διαθέτει ο υπολόγιστής, είναι : Κώδικας: Me.Πεδιοτηλεφωνου.SetFocus DoCmd.RunCommand acCmdAutoDial Δοκίμασε και είναι βέβαιο ότι ...θα επανέλθεις. Αυτά αγαπητή μου Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Αυτές τις εντολές θα βάλεις σε VBA και στο συμβάν με το κλικ του κουμπιού ενεργοποίσης της διαδικασίας κλήσης και όχι όπως φαίνεται στο παράδειγμα που ανέβασες. Αν δεν μπορείς, μη ανησυχείς θα δοθεί λύση από τους φίλους του Forum. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 01-04-11 στις 15:44. Αιτία: Αυτή η κλήση μπορεί και γίνεται κλίση από ...μόνη της! |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητή Μαρία Κοίτα το παράδειγμα που εχω στη φόρμα.Απλά για να πάρεις τηλ βάζεις τον κέρσορα στο πεδίο του τηλεφώνου και πατάς κλήση. Φιλικά Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα. Αλέξανδρε, η πρώτη εντολή αντικαθιστά το : Παράθεση:
Με εκτίμηση Νίκος Δ Υστερολόγιο: Το παράδειγμα βδ1.zip του φίλου μας Αλέξενδρου, είναι χωρίς αντικείμενα ή έτσι το "βλέπει" ο υπολογιστής μου ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 02-04-11 στις 14:33. Αιτία: προσθήκη υστερολογίου |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Νίκο Ισως δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει η Μαρία.Πάντως το παράδειγμα που έστειλα έχει μια φόρμα με πελάτες και ένα κουμπί εντολής"Κληση".Εγώ όταν θέλω να πάρω τηλ επιλέγω το πεδίο το τηλέφωνο πατώντας μια φορά μέσα σάυτό.και μετά πατάω κλήση. Φιλικά Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
![]()
Αλέξανδρε Καλημέρα Μια ερώτηση: Πως αντιλαμβάνεσαι ότι το άτομο που κάλεσες μέσω PC 'σήκωσε' το τηλέφωνο; Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Θερμά παρακαλώ ένα μέλος να γράψει, αν βλέπει περιεχόμενο στην εφαρμογή του Αλέξανδρου. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα! Αλέξανδρε, στην Access που έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου έχεις επιλέξει να εμφανίζονται τα κρυφά αντικείμενα της Access και έτσι μπορείς να βλέπεις την κρυμμένη φόρμα που περιέχεται στο αρχείο που ανέβασες. Αυτοί οι φίλοι όμως που δεν έχουν κάνει αυτή την αλλαγή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής (σχεδόν όλοι) αδυνατούν να δουν την κρυμμένη φόρμα. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους Ενα μεγάλο συγνώμη παιδιά.Νίκο ο Τάσος όπως πάντα παντού.Δεν ξέρω εάν εσείς απο εκεί ξετσεκάρετε την επιλογή θα δουλέψει.Εάν ναι δουλεύει τότε να μην το στείλω ξαν'ά. Με εκτίμηση σε όλους Αλέξανδρος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μετατροπή ΟΝΟΜΑ στην αιτιατική κλήση του...!!! | ΕΛΕΝΙΤΣΑ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-03-15 23:26 |
Αυτόματη τηλεφωνική κλήση, μεσω φόρμας, με συνδεση modem PC | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-12-14 21:58 |
VB NET σε φόρμα access | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-14 13:32 |
Επιλογή / Κλήση εικόνων από λίστα (από εσωτερικό ή εξωτερικό αρχείο) | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 12-04-14 09:05 |
[ Φόρμες ] Φόρμα σε Access | manolis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-02-13 09:09 |
Η ώρα είναι 17:50.