Θέμα: Εκθέσεις Σύσμιξη Εγγραφών

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-12, 10:21
xristos Ο χρήστης xristos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Red face

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tasos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα!

Χρήστο, άνοιξε τον πίνακα Statistika_Xreosi στην Access.

Θα παρατηρήσεις ότι τα πεδία στα οποία αναφέρθηκες δεν είναι κενά (Null) αλλά:
είτε περιέχουν κάτι,
είτε περιέχουν την τιμή "0".

Συνεπώς, το κριτήριο <>" " δεν θα έχει αποτελέσματα αφού στα πεδία αυτά δεν υπάρχουν τιμές " ".

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Απλά θα χρησιμοποιήσεις το κριτήριο <> 0 ή αν θέλεις το κριτήριο <> "0".

Καλή συνέχεια

Τάσος
Φίλε Τάσο Καλημέρα. Σε έχω κουράσει, αλλά κάνω αυτά που μου προτείνεις και μάλιστα προσπαθώ και από μόνος μου, όπως σου ανέφερα χθες, μετά τις προτάσεις σου. αλλά ακόμα δεν έχω βρει την λύση στο πρόβλημα.
Μου είχες προτείνει Στο πεδίο "Εκκρ_Τακτική1" του ερωτήματος πέρασε το κριτήριο: <>" ".
Όταν το έκανα δούλεψε, αλλά εγώ όπως έχω αναφέρει το ήθελα και σε άλλα πεδία και μου απάντησες, όπως φαίνεται στην παράθεση.
Κατόπιν έκανα την πρόταση της παράθεσης, αλλά δεν λειτουργεί όπως θέλω δηλαδή να φαίνονται ΜΟΝΟ οι δικαστές που έχουν χρεωθεί κάποια υπόθεση σε κάποια δικάσιμο, δηλαδή όταν βάζω τις ημερομηνίες ΑΠΟ 1-9-2011 ΕΩΣ 31-12-2012 να μου βγάζει ΜΟΝΟ τους δικαστές που έχουν χρεωθεί, ΧΩΡΙΣ κενά.
Πιστεύω να έδωσα να καταλάβετε και σε σένα και στους φίλους του φόρουμ τι ενέργειες έχω κάνει και τι πρόβλημα έχω.
Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας και για την βοήθειά σας.
Απάντηση με παράθεση