10-02-12, 16:53
|
| Όνομα: Στέλιος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 08-07-2011 Περιοχή: Αθήνα
| |
Γιωργο καλησπερα....
Φυσικα και προτιμω, ολη η δουλεια ν γινεται μεσα στην access. Ομως ειχα την εντυπωση οτι κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. Αλλωστε το ειχαμε συζητησει και εδω : http://www.ms-office.gr/forum/access...merominia.html
Φυσικα αποκλειω την λυση του excel ΜΟΝΟ, διοτι αυτο το κομματι ειναι ενα μερος μιας αρκετα μεγαλης κ πολυπλοκης εφαρμογης.
Απλα την χτιζω κομματι κομματι και παντα με την πολυτιμη βοηθεια των μελων του φορουμ, οι οποιοι οπως ανεφερα και 2-3 ποστ παραπανω με χουν κανει "Μαγκα".
Θα ηθελα λοιπον ν μαθω τον τροπο με τον οποιο μπορω ν το κανω μεσα στην access απ ευθειας.
Στο post Νο 3 τα 2 αρχεια που εχω ανεβασει, νομιζω πως ειναι εναρμονισμενα οπως μου ζητησες. Τηρουνται οι κανονες , παρολο που τα στοιχεια ειναι εικονικα. Εκτος και αν δεν καταλαβα καλα εγω. Χρειαζεται ν βαλω πραγματικα στοιχεια ?
Υστερολογιο. Προφανως ηταν λαθος ο SQL "ψευοκώδικας" που χρησιμοποιησα. Ευχαριστω για την διορθωση
|