Καλημέρα Γιώργο,
δεν υπάρχει κώδικας στο παράδειγμά μου
απλά έφτιαξα κάποιες στήλες όπου χρησιμοποίησα κάποιους τύπους για να βρίσκω και να μετράω τα κοινά με τους επιλεγμένους αριθμούς.
Το τρικ είναι ότι όρισα μια έξυπνη ετικέτα (Tag στη στήλη P του φύλλου Data) για να επιλέγω και να εμφανίζω εύκολα τις γραμμές στα αποτελέσματα.
Τα φύλλα είναι κλειδωμένα αλλά χωρίς κωδικό οπότε απλά ξεκλείδωσέ τα.
Μπορείς να προσθέσεις γραμμές στα Data αλλά θα πρέπει να αντιγράψεις τις στήλες από Ο μέχρι ΑΥ προς τα κάτω όσες και οι κληρώσεις.
Για να μετρήσεις τα 3 4 και 5 κοινά απλά αλλάζεις τους περιορισμούς της επικύρωσης δεδομένων που έχω ορίσει στο κελί Results!S3 (από 0;1;2 σε 0;1;2;3;4;5)
Από όσο μπορώ να καταλάβω είσαι πραγματικά αρχάριος στο Excel και θα χρειαστεί μελέτη για να μπορείς να επέμβεις στα πράγματα.
Ξέχνα τους κώδικες και την
VBA προς το παρόν τουλάχιστον.
Καλή συνέχεια.
Θανάσης
ΥΓ Φιλικά σου λέω ότι αμφιβάλω για το αν οι προσπάθειές σου να κερδίσεις τα τυχερά παιχνίδια χρησιμοποιώντας το Excel θα αποβούν καρποφόρες. Όλα τα τυχερά παιχνίδια είναι θέμα τύχης αφού οι πιθανότητες κέρδους είναι ελάχιστες.
Ελπίζω να συμφωνήσεις μαζί μου ότι ο πιο κεδισμένος είναι αυτός που έχει χάσει τα λιγότερα και αυτός είναι εκείνος που δεν παίζει.