19-10-11, 14:50
|
| Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 06-09-2011
| |
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Θανάση σε χίλιο ευχαριστώ  . Είναι αυτό που ζήταγα, αλλά υπάρχει ένα λάθος. Τα νούμερα (ο Α/Α) θέλω να είναι από τον παλαιότερο στο νεότερο. Έκανα ταξινόμηση (για να μου λέτε ότι δεν προσπαθώ) αλλά δεν έγινε τίποτα. Όπως σου γράφω στο συνημμένο θέλω να είναι όπως το κίτρινο. Παράθεση: |
Καλό θα είναι όταν ανεβάζεις αρχεία στο φόρουμ να αφαιρείς τις αναφορές σε εξωτερικά αρχεία.
| τι εννοείς δεν κατάλαβα;;; Παράθεση:
ΥΓ. Αν μελετούσες λίγο τις απαντήσεις που σου έχουμε δώσει μέχρι τώρα στα διάφορα ερωτήματά σου θα μπορούσες να έχεις βρεί την απάντηση και μόνος σου.
Οι τύποι που σου δίνω δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να απαριθμούν τις γραμμές του φύλλου DATA που έχουν X στη στήλη AF. !!!
| Φίλε Θανάση δεν υπήρχε περίπτωση να το σκεπτόμουν μόνος μου, όπως έχω ξαναπεί εγώ είμαι οπτικός χαρακτήρας. Αυτό που μπορώ να σε βεβαιώσω είναι ότι σε άλλο πρόγραμμα αν χρειαστώ το ίδιο, δεν πρόκειται να σας ενοχλήσω πάλι. Τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω μόνος μου (δεν γνωρίζω τους τύπους).
Είδες έφτιαξες τον μηνυτή και εγώ έφτιαξα όλα τα υπόλοιπα. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο. Μεγάλη και αληθινή παροιμία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 30-10-11 στις 21:41.
|