Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-09-11, 19:19
Xristos
Guest

Red face

Δεν είμαστε μόνο παίδες Ελλήνων αλλά και παίδες άλλων λαών.
Εγώ καταλαβαίνω το σχήμα λόγου που χρησιμοποιείς.
Εκείνοι όμως οι φίλοι του φόρουμ που δεν είναι προχωρημένοι στα ελληνικά πως θα το αντιληφθούν;
Εσένα θα σου άρεσε να εξαιρείσαι από έναν χαιρετισμό σε μια παρέα;

Τάσο έχεις δίκαιο, σε κανένα δεν του αρέσει να τον ΕΞΑΙΡΟΥΝ, απλά ήταν σκέψη της στιγμής, ένας απλός χαιρετισμός, πιστεύω οι φίλοι μου εκτός Ελλάδος να με καταλάβουν......

2) Θα σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να είσαι σαφής σ αυτά που λες.

Η λέξη Συνεδρίαση δεν υπάρχει πουθενά στο συνημμένο που ανέβασες και ούτε αναφέρεται πουθενά στην αρχική ερώτηση σου οπότε για μένα το θέμα κλείνει εδώ.

Ναι έχεις δίκαιο είναι Δικάσιμος ..... , απλά πίστευα ότι με τις ....... θα το καταλάβετε, λάθος μου, το αναγνωρίζω.

Στα προηγούμενα μηνύματα, σου προσφέρεται λύση.
Αν δεν είσαι σε θέση να την προσαρμόσεις στα μέτρα σου και προπάντων αν σου είναι τόσο δύσκολο να ρωτήσεις αυτό που θέλεις, τότε ασχολήσου με κάτι πιο απλό.

Αυτό το τελευταίο με στεναχώρησε πολύ. Μπορεί να έχεις δίκαιο, μάλλον έχεις δίκαιο, αλλά δεν περίμενα από ένα φίλο του φόρουμ τόσα σκληρά λόγια. Σε όλα τα μηνύματά μου γράφω πόσο πολύ με έχετε βοηθήσει και πόσο το έχω αναγνωρίσει.
Με το να ασχοληθώ με κάτι απλό, δεν θα προχωρήσω μπροστά και εγώ με την βοήθειά σας θέλω να κάνω βήματα μπροστά, αν δεν έχω ένα χέρι βοήθειας δεν θα προχωρήσω.
Μπορεί μερικές να μην είμαστε ακριβείς στα λόγια μας, αλλά έχουμε αποδείξει στο φόρουμ ότι μετά από μερικές εξηγήσεις, βρίσκουμε τις απαντήσεις και προχωράμε. Ευχαριστώ όλους.
Απάντηση με παράθεση