27-08-11, 12:53
|
 | Διαχειριστής Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική | | Εγγραφή: 21-10-2009
| |
Χρήστο καλημέρα!
Δες ένα δείγμα στο συνημμένο παρακάτω.
Το αρχείο είναι τύπου *.xlsb.
Στο φύλλο "Sheet1" υπάρχουν 2 πινάκες (Table1 και Table2) που μπορείς να τους επιμηκύνεις επικολλώντας κατάλληλα τα δεδομένα σου.
Έτσι έχεις όλα τα δεδομένα σε ένα φύλλο και μάλιστα σε πίνακες-Λίστες (έχουν καλύτερη απόδοση και είναι ευανάγνωστοι).
Πατώντας ESC θα μεταφέρεσαι στο κελί Αναζήτηση (D2) όπου θα πληκτρολογείς το ζητούμενο.
Αν βρεθεί το ζητούμενο, η εφαρμογή θα σε μεταφέρει στην συγκεκριμένη εγγραφή για να έχεις τον οπτικό έλεγχο (ίσως να έχει περαστεί ήδη η ποσότητα).
Η ποσότητα περνιέται πληκτρολογώντας το κελί Ποσότητα (E2) ή κατευθείαν στο κελί της "κοκκινισμένης" (με μορφοποίηση υπό όρους) εγγραφής.
Οι τύποι που περιέχονται είναι ελάχιστοι που σημαίνει ότι η εφαρμογή θα ανοίγει και θα αποθηκεύεται σε πολύ λιγότερο χρόνο (ειδικά κατά την απογραφή το αρχείο θα πρέπει να αποθηκεύεται πολύ συχνά)
Αυτά έχω να σου προτείνω.
Κάτι πιο γρήγορο ή πιο φιλικό στο χρήστη δεν έχω υπόψη μου.
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Καλή συνέχεια!
Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |