Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-08-11, 14:57
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Δημήτρη
Επειδή βλέπω ότι παιδεύομαι χωρίς να ξέρω η να έχω ένα σκελετο κάπως. Επειδή μου είπες ότι θέλεις την βάση να βοήθήσεις στέλνω τα κυριότερα της βάσης. Πρώτα να σου πω ότι από πελάτες κανεις την κρατηση δωματίου σε πάει στην reservation αφού καταχωρήσεις το δωμάτιο πας στις κινήσειςΠελάτη.Από εκεί επιλέγεις παροχές και μετά στην υποφόρμα καταχώρηση πληρωμών καταχωρείς το ποσό που είναι παραπάνω για να μηδενισθεί. Όταν φύγει ο πελάτης τσεκάρεις αναχώρηση.
Με το τέλος της ημέρας κάνεις ταμείο από την φόρμα ημερΤαμείο βάζεις ημερομηνία ανοίγει η φόρμα Ταμείο ημέρας πατάς ελτύπωσει ταυτόχρονα ενημερώνεται ο πίνακας tblRoomsLet και σβήνουν οι εγγραφές από τις πληρωμές και δεν χρωστάει ο πελάτης.
Τώρα στο θέμα που με απασχολεί πριν τσεκάρεις στη φόρμα αναχώρηση μπορείς να κάνεις εκτύπωση τιμολογιου η απόδειξης.Αν τσεκάρεις χάνονται οι εγγραφές και σημαίνει ο πελάτης εχει Πληρώσει
.Δεν σημαίνει ότι και έχει φύγει.
Εδώ θέλω βοήθεια

Τώρα κατά την εκτύπωση των τιμολογίων μπορείς να κάνεις ένα σκελετό πως θα κάνω ερώτημα προσαρτήσης και είδους παραστατικού όπως αναφέρεις στο μήνυμα.κλπΔηλαδη τι πίνακες πόσους πίνακες τι ερωτήματα κλπ
Φιλικά
Αλέξανδρος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip βδ1.zip (346,2 KB, 17 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση