03-08-11, 08:52
|
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Echo Καλησπέρα στην παρέα.
Επειδή όταν ο Τάσος αναφερόταν σε σχεσιακές βάσεις είχε πολύ δίκιο για να γίνει κάτι σωστό,σας ρωτάω το εξής:τι γίνεται στην περίπτωση που ένας εκτυπωτής παίρνει πάνω από 4 δοχεία διαφορετικού κωδικού(έγχρωμος)?
Ξαναλέω επίσης εν τάχει το σενάριο:Αδειάζει το toner,φεύγει για αναγόμωση,το τμήμα χρεώνεται ένα από το stock,επιστρέφει το toner και προστίθεται στο stock.Και έχουμε και έλεγχο αποθήκης(πλέον!) αλλά και γνωρίζουμε την κατανάλωση ανά τμήμα.
Σας ευχαριστώ θερμά για την όλη δουλειά σας.
Με εκτίμηση,
Ζαχαρίας | Καλημέρα σε όλους.
Ζαχαρία,όπως ξέρεις, στην excel, γίνονται πάρα πολλά πράγματα και μπορείς να φτάσεις αρκετά μακριά, πρίν να χρειαστείς κώδικα, που εγώ δεν γνωρίζω. Υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς και έχω στο μυαλό μου 2-3 τρόπους για αυτό. Απλά, μπορεί να αναγκαστεί ο χρήστης να κάνει επιπλέον κινήσεις.Όμως(επειδή και εγώ με αυτό το κριτήριο δουλεύω),θέλω να προτείνω λύση με βασικό κριτήριο, τον εύκολο χειρισμό, από τον (αρχάριο) χρήστη, θα σου δώσω μία πρόταση, λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα(Μόλις βρώ λίγο χρόνο, από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της δουλειάς).
Φιλικά/Λευτέρης.
|