Παιδιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υπομονή για τυχόν ζέστη!!!!!!

Το παρακάτω μήνυμα φαίνεται ΜΕΓΑΛΟ αλλά δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟ.......
Δημήτρη ένα μεγάλο

&

για τον κόπο σου και για τον χρόνο σου. Μην ξεχνάς ότι σε περιμένω για

αν σε φέρει ο δρόμος σου. Λοιπόν στην δουλειά μας τώρα.
1) Οι ημ/νιες Ειδοποίησης που έχω καταχωρήσει είναι 23/1/12, 15/3/12,
3/7/12, 4/5/11,
13/7/12 & 13/7/12 (σημερινή) δηλ (5) μήνες. Στη αναζήτηση φαίνονται οι ημ/νιες αυτές αλλά υπάρχουν τα εξής προβλήματα
α) Όταν κάνω αναζήτηση π.χ 13/7/12 μου τις φέρνει, όταν πάω να κάνω αναζήτηση π.χ με 3/7/12 ή 15/3/12 μου φέρνει πάλι την πρώτη (13/7/12). Αν το κλείσω και κάνω αναζήτηση με 3/7/12 μου την φέρνει, αν πάλι πάω να κάνω αναζήτηση με 15/3/12 μου φέρνει πάλι την προηγούμενη, δηλ. μένει στην 1η επιλογή της αναζήτησης.
β) θα ήθελα να γίνεται με αύξοντα αριθμό.
2) στο κουμπί ΜΗΝΑΣ δουλεύει αλλά εμφανίζει 2 & 3 φορές τον ίδιο μήνα δηλ. τον 7ο/12 τον εμφανίζει (3) φορές. Και εδώ θα ήθελα να γίνεται με αύξοντα αριθμό.
3) όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου
""3) Θέλω στην φόρμα και στο Α/Α να βγαίνει αυτόματα ο αύξων αριθμός ανάλογα με το έτος. Ένας φίλος από το forum σε άλλη εφαρμογή μου είχε φτιάξει ένα κωδικό με το όνομα Yearly_Auto_Number: τον οποίο τον έφτιαξα στα μέτρα μου στον πίνακα Pelates_ και δουλεύει, αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στην φόρμα"". Όταν δοκίμασα να φτιάξω νέα φόρμα και πήρα στοιχεία από το Pelates_ δούλεψε αλλά δεν μπορούσα να φτιάξω τα κουμπιά που είχες φτιάξει και έτσι το βάρος πέφτει σε σένα ή σε οποίον φίλο ασχοληθεί. Όπως έχω πει καλό είναι με περίληψη να μου λέτε τα βήματα για να μαθαίνω και να το χρησιμοποιώ σε άλλες εφαρμογές.