15-07-11, 10:00
|
| Όνομα: Κωνσταντίνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-06-2011
| |
Γιώργο, όπως πάντα και πάλι ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο με την περιπτωσάρα μου. Νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς με το όλο θέμα Ηθοποιοι-Ρόλοι-Παραστάσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος! Λέγοντας "Ένα ρόλο μπορεί να τον ερμηνεύσουν πολλοί ηθοποιοί" μιλάς φαντάζομαι για την περίπτωση που μία παράσταση μπορεί να παιχτεί δεύτερη σαιζόν και να αλλάξουν κάποιοι; Αν ναι, τότε η πρόθεσή μου είναι να υπάρχει ξεχωριστή καταχώρηση για κάθε σαιζόν. Θα με ενδιέφερε όμως να μου πεις αν αυτό είναι που εννοείς ή αν εννοείς πως είναι καλό να μπορούμε να δούμε στην βάση ποιος έχει παίξει πχ. τον Άμλετ.
Αυτό που εξακολουθεί να μου είναι μεγάλο πρόβλημα (γι' αυτό και δεν προχωράω σε νέες καταχωρήσεις) είναι η υποφόρμα για τους ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ/ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. Προσπαθώ να τη φτιάξω αλλά κάπου κάνω κάποιο πολύ βασικό λάθος. Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω σωστά τις συνδέσεις ώστε να μου εμφανίζονται τα στοιχεία στον πίνακα των παραστάσεων. Αλλά με τίποτα όμως!!!! Νομίζω πως αυτή θα είναι και η τελευταία ουσιαστική προθήκη/αλλαγή στην βάση, οπότε όποιος είναι γνώστης κατασκευής υποφόρμας θα με απάλασσε από τεράστιο βραχνά αν μπορούσε να συνεισφέρει!
|