14-07-11, 08:02
|
| |
Παιδιά γειά σας και ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Τζίμη γειά σου και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Λοιπόν εγώ όλα τα ερωτήματα τα έχω κάνει βάσει του Hm_agoras_ που στην φόρμα το έχω μετονομάσει σε Ημ. Εντολής.
Λοιπόν ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή : 1) Έχω την στήλη Hm_eidopiisis που παίρνει στοιχεία από το Hm_agoras_ και δίνει αποτέλεσμα μετά από ένα 6μηνο. 2) έχω φτιάξει δύο Εκθέσεις με κριτήριο Between [ΑΠΟ] And [ΕΩΣ] η μία μου δίνει τον μήνα και η άλλη το έτος. 3) Έχω φτιάξει ένα κουμπί που του έδωσα να ανοίγει την έκθεση έτους, αλλά δεν δουλεύει γιατί;;;;;;; και 4) και το κυριότερο θέλω αν γίνεται να καταργήσω τις εκθέσεις που έχω φτιάξει και με ένα κουμπί εντολής να μου δίνει αυτά που θα έδινε η έκθεση έτους μέσα στο επόμενο δίμηνο από την ημερομηνία που θα δώσω εγώ εντολή. Δηλαδή να παίρνει στοιχεία από την Hm_eidopiisis και να μου δίνει στο επόμενο δίμηνο από σήμερα (ημέρα που θα πατάω το κουμπί) ποιά στρώματα που έχουν κλείσει εξάμηνο. Έγραψα πολλά αλλά ελπίζω να σου/σας έδωσα να καταλάβεις/καταλάβετε. Σε/σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας τέτοια εποχή
|