12-07-11, 13:30
|
| Όνομα: Μάρω Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 09-03-2010 Περιοχή: Αθήνα
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από arxeiothetis 1. Ο πίνακας ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, εκτυπώνεται όπως τον βλέπουμε στην οθόνη; Και αν ναι, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να εμφανίζονται όλα τα στοιχεία (ακόμα κι αυτά που στην υποφόρμα πρέπει να προχωρήσεις στο scroll bar για να τα δεις όλα);
2. Κατά την εκτύπωση, υπάρχει τρόπος να μην εκτυπωθούν οι "γραμμές" γύρω από την υποφόρμα;
. | Για τις εκτυπώσεις υπάρχουν οι εκθέσεις. Επιλέγεις τον πίνακα κατευθείαν ή το ερώτημα που θέλεις και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον οδηγό εκθέσεων. Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από arxeiothetis 3. Ενώ κάνω καταχώρηση σε κάποιο πεδίο, αν δεν έχω στην ανάλογη ενός πεδίου φόρμα ένα στοιχείο (πχ θέλω να περάσω ένα νέο θέατρο), υπάρχει τρόπος (πχ, με κάποιο κλικ) να το περάσω ενώ είμαι στον πίνακα και να ενημερωθεί και η φόρμα, ή πρέπει ντε και καλά να κλείσω τον πίνακα, να πάω στην φόρμα να περάσω το δεδομένο και μετά να επιστρέψω πάλι στον πίνακα; | Κάνε δεξί κλικ στο πεδίο θέατρο. Ιδιότητες, δεδομένα, και στη Δυνατότητα επεξεργασίας λίστας τιμών βάλε Ναι και στη Φόρμα επεξεργασίας λίστας βάλε ΘΕΑΤΡΑ. Μόλις επιλέγεις το πεδίο κάτω αριστερά θα σου εμφανίζει ένα εικονιδιάκι αχνό. Πατώντας το θα μεταβείς στην φόρμα ΘΕΑΤΡΑ, κάνεις τις προσθήκες σου και επιστρέφοντας έχει μπει στη λίστα σου η καινούρια καταχώρηση. Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από arxeiothetis 4. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να φτιάξω έναν πίνακα που ανοίγοντάς τον να βλέπω απευθείας ανά καρτέλα τον κάθε ηθοποιό και από κάτω τις παραστάσεις που έχει κάνει (μαζί με τα στοιχεία ρόλος, θεατρική περίοδος και θέατρο); | Στην προβολή σχεδίασης του πίνακα και με δεξί κλικ στις ιδιότητες μπορείς να προσθέσεις όνομα δευτερεύοντος φύλλου δεδομένων και να συνδέσεις τα πεδία των δύο πινάκων όπως θέλεις. Δεν θα στο συνιστούσα όμως γιατί θα σου καθυστερεί αν το φορτώσεις πολλά δεδομένα. Καλύτερα να το παρακολουθείς από υποφόρμες
Φιλικά, Μάρω |