03-07-11, 11:43
|
| Όνομα: Κωνσταντίνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-06-2011
| |
Καλημέρα σε όλους
Ο φίλος, Γιώργος, μου έφτιαξε (post 16), μία βάση για να ξεκινήσω. Ξεκίνησα να περνάω τα δεδομένα μου, αλλά είδα πως χρειάζομαι κάποια ακόμα "επεμβασούλα", οπότε όσοι αισθάνονται γενναιόδωροι με τον χρόνο και τις γνώσεις τους είναι καλοδεχούμενοι.
Στη φόρμα ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, υπάρχει ένα πεδίο στο οποίο περνάω τους ηθοποιούς και αυτομάτως ενημερώνεται και η αντίστοιχη φόρμα (των ηθοποιών, με τις παραστάσεις στις οποίες έχουν παίξει).
Αυτό που θέλω είναι το εξής: Οι ηθοποιοί σε αυτή τη φόρμα θέλω να εμφανίζονται ο ένας κάτω από τον άλλον, ώστε να μπορεί να υπάρχει δίπλα στο κάθε όνομα ένα πεδίο που να αναγράφεται ο ρόλος που έπαιξαν. Αυτό το στοιχείο (ο ρόλος), πρέπει επίσης να μπορεί να μεταφερθεί στη φόρμα των ηθοποιών.
Επίσης, θα ήταν καλό να μπορέσω να προσθέσω (λέμε τώρα... κάποιος που ξέρει βασικά) τη δυνατότητα ύπαρξης φωτογραφίας, τόσο στη φόρμα των ηθοποιών, όσο και σε αυτή των παραστάσεων (διαφορετική φυσικά για κάθε καρτέλα).
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει (παρακαλώ πάααααρα πολύ);
|