Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-11, 11:49
Lefteris
Guest

Προεπιλογή .....Μάλλον με παραξήγησες........!

Καλημέρα σε όλους!
Φίλε Θανάση, με έκανες να αισθανθώ ΠΟΛΥ άβολα(και θέλω να πιστεύω, χωρίς να το θέλεις) και θεωρώ, πως μάλλον με παραξήγησες!
Σου έγραψα:"Φιλε Θανάση, θεωρώ πως τα δεδομένα ΝΑΙ, τα έχεις καταλάβει. Το ζητούμενο, δεν είμαι σίγουρος..
Ουσιαστικά πρόκειται για πρόγραμμα τιμολόγησης(με εκτύπωση των στοιχείων)", προσπαθώντας να σου δώσω να καταλάβεις το ζητούμενο!
Το ζητούμενο ΔΕΝ είναι ολοκληρωμένο πρόγραμμα τιμολόγησης, που ξέροντας πολύ καλά τις γνώσεις μου, γνωρίζω πως δεν μπορώ να το φτιάξω και που άλλωστε δεν με ενδιαφέρει να το κάνω!!!!!!
Όντας συνιιδιοκτίτης μίας βιοτεχνίας, με 30 άτομα προσωπικό, χρησιμοποιώ το hobby μου(excel), για να κλείνω "τρύπες" που δεν μπορεί να κλείσει το επίσημο Εμπορικό-Λογιστικό Πρόγραμμα, που ειναι εξοπλισμένη η εταιρεία μου. Δεν προσπαθώ λοιπόν(και σε παρακαλώ να είσαι σίγουρος για αυτό), να αντικαταστήσω και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ, κανένα επαγγελματία του είδους(όπως η ομάδα του MS-OFFICE). Δεν έχω μάθει έτσι στη ζωή μου και το σιχαίνομαι απίστευτα αυτό. Τέλος πάντων..
Η ουσία είναι πως στεναχωρέθηκα πολύ, γιατί δεν θέλω να δίνω λάθος εντυπώσεις..
Φυσικά σε ευχαριστώ πολύ και για το συνημμένο σου,μόνο που θα το δώ, όταν αισθανθώ κάπως καλύτερα..

Φιλικά/Λευτέρης

ΥΓ. Την ομάδα του MS-OFFICE, την έχω υπόψιν μου, για όταν χρειαστώ ένα σωστο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ πρόγραμμα.
Απάντηση με παράθεση