Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-06-11, 17:43
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Φίλε Θανάση, ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις καθώς και για τις υποδείξεις σου. Εύστοχες όπως πάντα! Το θέμα με την αναζήτηση πελάτη, με μπέρδεψε επειδή οι χρήστες, μού ζήτησαν να μπορούν ή να ψάχνουν τον κωδικό απο΄λίστα ή να τον γράφουν μόνοι τους όταν τον θυμούνται σίγουρα.Το μετέτρεψα και έτσι δεν χρειάζεται να πληκτρολογεί τίποτα. Του βγαίνει βέβαια πάλι στο στύλ Κωδ=Πελάτης, αλλά (προσθέτοντας μια στήλη στον τιμοκατάλογο), κάνοντας κλίκ, δίπλα του εμφανίζεται ο Πελάτης.
Για το Α/Α, οκ!! Ευχαριστώ.(Δεν μας ενοχλεί να υπάρχει ίδιος αριθμός στο ΤΙΜ και στις ΑΠΟΔ..
Για το ΥΓ σου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά ούτε κάν η φαντασία μου(γιά γνώσεις δεν νομίζω πως τις έχω), δεν μπορεί να φανταστεί πως μπορεί να γίνει κάθετα, που είναι φυσικά το σωστό και θα ήθελα πολύ να μπορώ να το κάνω..
Τώρα παιδεύομαι αναζητώντας τον τύπο, που θα μπορέσει να μου δώσει σε μία στήλη, το ποιά κελιά είναι γεμάτα με αριθμούς και να μου φέρει τις επικεφαλίδες αυτών των κελιών, ώστε δίπλα να φέρω τις ποσότητες και ουσιαστικά να στήσω την φόρμα της εκτύπωσης..
Δηλ στην ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ, ο χρήστης δουλεύει στις στήλες J:BP. Η γραμμή 3, περιλαμβάνει τα ονόματα των ειδών(έχουμε περίπου 50). Σε έναν πελάτη ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει ποσότητες για μέχρι 20 είδη(κανένας πελάτης δεν χρησιμοποιεί περισσότερα) Πώς θα μπορέσω σε διπλανή στήλη, να εμφανίσω τα είδη, που καταχωρήσαμε για αυτόν τον πελάτη και όχι όλα τα υπόλοιπα
Λίγη βοήθεια;;

Φιλικά/Λευτέρης
Απάντηση με παράθεση