Καλημέρα σε όλους!
Φίλε Θανάση, επιτέλους μου έδωσες την ευκαιρία(μετά απο τόσες φορές, που έχουμε ανταλλάξει μηνύματα), να σε πιάσω λάθος και να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ, πώς λεχω δίκιο εγώ και όχι εσύ!!!!

Γράφεις στο Readme του συνημμένου σου: "
Τέλος θέλω να σου πώ ότι το έφτιαξα για καθαρά ακαδημαϊκούς λόγους για να δείξω τις δυνατότητες του Excel."
ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
Εσύ σίγουρα το έφτιαξες για αυτό, αλλά εγώ(και είμαι σίγουρος και όποιος άλλος ασχοληθεί να το ψάξει), βλέπω την
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ενός ανθρώπου με άψογη γνώση του αντικειμένου και την τεράστια διάθεσή του να προσφέρει τις γνώσεις του σε όποιον έχει διάθεση να μαθαίνει! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,φοβερή δουλειά!
Ακόμη οφείλω να πώ, πως με τιμά ιδιαίτερα και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό, να διαβάζω από έναν άνθρωπο με τόσες μεγάλες γνώσεις του αντικειμένου, πώς"Νομίζω ότι αν το μελετήσεις θα την βρεις την άκρη ανάμεσα στους διάφορους χρήσιμους μηχανισμούς που χρησιμοποίησα.
Είμαι σίγουρος ότι θα τους κατανοήσεις κιόλας." Εγώ εκείνο που μπορώ να πω, είναι πως
σχεδ'ον μισή ώρα έφαγα, ΜΟΝΟΝ για να δώ το έργο και τις συναρτήσεις που χρησιμοποιείς(κάποιες δεν τις ξέρω κάν(TRIM) και κάποιες δεν τις έχω δουλέψει ποτέ(LARGE κ.λ.π).., όμως θα το ψάξω σιγά-σιγά και με την βοήθειά σου, θα τη βρώ την άκρη(Kατά συνέπεια ΔΕΝ το κλείνουμε το θέμα!). Από αυτά που καταλαβαίνω, σε εμένα θα είναι πολύ χρήσιμο! Προτρέπω δε, όποιον φίλο διαβάσει αυτή την απάντηση, να διαθέσει ώρα και να ψάξει λίγο το έργο σου(ιδιαίτερα το φύλλο ΑΠΟΘΗΚΗ), για να τα δεί ΟΛΑ......
Τώρα να πώ, πως για την ΕΚΤΥΠ, δεν σε άκουσα(ατην πρώτη σου απάντηση) και το προχώρησα!
Τό έχω σχεδόν τελειώσει και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Παλεύω λίγο μόνον τη φόρμα εκτύπωσης, στην οποία βέβαια έχει ΟΛΑ τα στοιχεία, που χρειαζόμαστε και αυτό που άρεσε πολύ στους συνεργάτες μου, πού ει΄δαν το σχέδιο, είναι η εκτύπωση ημερομηνίας και ώρας της παραγγελίας,πού εκεί έχω αξιοποιήσει και για την ώρα και για την ημερομηνία το άρθρο του Τάσου στο TIME STAMP. Xαίρομαι που το εκτίμησες διαφορετικά στην δεύτερη απάντησή σου.
Τα λέμε σύντομα.
Φιλικά
Λευτέρης
Υ.Γ Δουλεύω και σήμερα...οπότε καλή Κυριακή!!