02-06-11, 09:09
|
 | Super Moderator Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 18-10-2009 Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
| |
Καλημέρα σας.
Φίλε Τζίμη,
ο κώδικας που ζητάς απλά θα ελέγχει την στήλη που θέλεις για το αν είναι ή όχι μηδέν, και ανάλογα θα αντιγράφει ή όχι τα στοιχεία που θέλεις στις θέσεις που θέλεις. Ελπίζω να ήμουν τόσο σαφής όσο και εσύ.
Μας μιλάς για πελάτη και μορφοποιημένο φύλλο εργασίας ζητώντας κώδικα, χωρίς να μας δίνεις πληροφορίες για το πώς θα καθορίζεται ο πελάτης, αλλά ούτε το πώς θα είναι το μορφοποιημένο φύλλο εργασίας.
Μας ανέβασες ένα πίνακα Υπολογισμός Προσφοράς ( όπου ο μόνος υπολογισμός είναι ένας πολλαπλασιασμός) και περιμένεις βοήθεια.
Μας μιλάς για επόμενα φύλλα με την ίδια λογική χωρίς να διευκρινίζεις το περιεχόμενό τους.
Αν δεν μας δώσεις τα απαιτούμενα στοιχεία δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να έχεις κάποια απάντηση.
Τέλος, εγώ θα έλεγα ότι μάλλον πρέπει να ελέγχει την ποσότητα και όχι την τιμή. Για σκέψου το λίγο. Υπάρχουν και προϊόντα που ενώ έχουν ποσότητα δεν έχουν τιμή, γιατί ίσως είναι προσφορά του καταστήματος.
Φιλικά
Θανάσης.
|