01-06-11, 22:42
|
| Όνομα: Ζαχαρίας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-09-2010
| |
Καλησπέρα Θανάση,
σαφέστατα έχω μελετήσει και έχω υπόψιν και την εναλλακτική των άλλων προτάσεών σου.Πολύ σημαντικό αυτό που μου επισημαίνεις για την SUMIF και θα πάρω τις προφυλάξεις μου.Το μόνο που μένει πλέον έτσι χειροκίνητο είναι η περιγραφή της κάθε κατηγορίας η οποία δεν είναι στάνταρ και πρέπει να καταχωρείται με το χέρι.Το πρωτογενές αρχείο,το οποίο είναι .xls,κατεβαίνει από την εμπορική εφαρμογή και στο πεδίο περιγραφή έχει αυτό που έδωσε ο χρήστης.Ότι να ναι δηλ!Και αναγκαστικά θα πρέπει μία μία εγγραφή ανάλογα με την περιγραφή να εντάσεται και σε μια κατηγορία του αρχείου που έχω ανεβάσει.Εντάξει δεν είναι και τραγικό αυτό εδώ που τα λέμε!
Τώρα όσον αφορά τις υπόλοιπες στήλες σαφώς και θα σου εξηγήσω τι είναι.Αφορούν λογαριασμούς τις εμπορικής εφαρμογής και θα πρέπει να γεμίσουν με τα αντίστοιχα πεδία.Άρα θα φτιαχτούν και τα αντίστοιχα φύλλα με το ΤΑΜΕΙΟ.Δηλ κατηγορίες,περιγραφή κτλ που περιλαμβάνει ο λογαριασμός 963,μετά ανάλογα για τον 971 και πάει λέγοντας.Και στο τέλος του φύλλου "ΣΥΓΚ.ΠΙΝΑΞ" υπάρχει ένας πίνακας με τα σύνολα ανα κατηγορία ο οποίος θα εκτυπώνεται.Οπότε αντιλαμβάνεσαι τα MB που θα καταλάβει κάποια στιγμή το αρχείο στο μέλλον από δεδομένα και συναρτήσεις.Για αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποια λύση σε VBA.
Όμως με τις προτάσεις σου νομίζω ότι είμαι πλήρης καλυμμένος.
Σε ευχαριστώ για όλα φίλε,
Ζαχαρίας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Echo : 01-06-11 στις 23:12.
|