Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-06-11, 17:48
Lefteris
Guest

Thumbs up Έγινε...!

Καλησπέρα σέ όλους!
Φίλε Θανάση έγινε!!!
Ακολουθώντας όμως πιστά τις οδηγίες σου. Ήταν 2-3 πράγματα πού είχα κάνει λάθος. 1)Αυτό με την ΑΠΟΘΗΚΗ. που μου είπες, μετά ξανά ορισμός των ονομάτων και τέλος οι στήλες που είχα ξεχάσει να βάλω(τις βοηθητικές) και ξαναορισμός τύπων και ονομάτων..
Αυτή τη στιγμή τό έχω δοκιμάσει πολλές φορές και δουλεύει κανονικά, στην έκδοση test..
Να ρωτήσω όμως θέλω το εξής: Στην αποθήκη(απο όπου παίρνω στοιχεία και για την ΚΟΠΗ, αποθηκεύονται τα τ'οπια ανάλογα με την αγορά τους(Κάθε τόπι απο κάθε είδος υφάσματος έχει ένα μοναδικό όνομα!) Σωστά; Έτσι λοιπόν κάθε φορά που κόβουμε ένα τόπι, αυτό αφαιρείται απο το ανάλογο κελί στην αποθήκη. Όταν ξανααγοράσουμε ίδιο ύφασμα, η αποθήκη ενημερώνεται σε άλλη σειρά και έτσι φαίνεται το ίδιο ύφασμα σε δύο ή και περισσότερες σειρές, ΑΣΧΕΤΑ, αν η μία σειρά έχει εξαντληθεί ή όχι Μέ αυτό δημιουργείται μία απίστευτη σειρά από Ν/Α, στην στήλη υφάσματα της αποθήκης(πού δυσκολεύει και στην ΚΟΠΗ, κατά την διαδικασία επιλογής υφάσματος) και γεμίζει και ατέλειωτες στήλες(τόπια) με 0, που πιάνουν πολύ χώρο και κάνουν αργό το πρόγραμμα. Δέν ξέρω αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου.
2) Σύμφωνα και με την παρότρυνσή σου(μού άρεσε η σκέψη), πρόσθεσα και ένα φύλλο με παραγγελίες. Εκεί η επόμενη σκέψη είναι να καταχωρούνται τα στοιχεία και μετά σε διπλανές στήλες προεπιλεγμένες να μεταφέρονται τα στοιχεία σε προορισμένα κελιά και να πατάς απλά εκτύπωση..Η σκέψη ήταν ότι εύκολα θα μπορούσα να το κάνω με VLLOKUP ή με INDEX & MATCH..Αλλά...ατύχησα...Καμμιά ιδέα γιατί δεν μου δουλεύει αυτό;;(Νομίζω πως το έργο θα το πώ"Διαχείριση Υφασμάτων". ΑΝ κάνουμε και αυτό θα το πούμε "Ολοκληρωμένη Διαχείριση Υφασμάτων¨"(Μετά θα πάω στη διαχείριση των προιόντων που δημιουργούνται μετά την KOΠH)

Τώρα δουλεύω στο να προσαρμόσω το χρονόμετρο στο φύλλο ΚΟΠΗ.
Για μιά ακόμη φορά σε ευχαριστώ πολύ για όλα
Περιμένω νέα σου
Φιλικά Λευτέρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.xls (20,0 KB, 52 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση